Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec şi-a anunţat plecarea de la Astra: "Îmi doresc să plec pentru că nu pot să stau la o echipă care n-are obiective!"

Denis Alibec şi-a anunţat plecarea de la Astra: "Îmi doresc să plec pentru că nu pot să stau la o echipă care n-are obiective!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec n-are mamă, n-are tată. După ce a îngenuncheat-o pe FCSB, căpitanul Astrei a marcat şi în poarta lui CFR Cluj. Şeptarul giurgiuvenilor a marcat golul care a stabilit rezultatul final, 2-2.

Datorită golului marcat în poarta lui Arlauskis, Denis Alibec este din nou în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga 1. Atacantul Astrei are 14 reuşite, la fel cât are şi fotbalistul Viitorului, Gabriel Iancu. 

Deşi nu are drept de participare în sezonul viitor al cupelor Europene, Astra este pe locul 3 în play-off, cu 37 de puncte, unul mai mult decât FCSB şi FC Botoşani. 

„Nu-mi convine egalul, puteam să şi câştigăm pe final şi să sperăm la mai sus. 

(V-au intimidat?)


De ce să ne intimideze? Au pierdut foarte multe puncte şi putem să ne batem cu orice echipă de la egal la egal. 

(Pentru ce jucaţi?)
Pentru noi, pentru familiile noastre, să nu ne facem de râs pentru că dacă pierdem cu candidatele la titlu, o să zică ceilalţi că ne-am dat la o parte. Aşa jucăm cu toţi de la egal la egal şi ce o fi o fi. Din ce să joci dacă n-ai voie în Europa? Jucăm pentru noi, pentru echipă. 

Îmi doresc să plec pentru că nu pot să stau la o echipă care n-are obiective.

(Ai ofertă?)
N-am nicio ofertă concretă, dar mai e timp şi să sperăm că vor veni.   

(Unde ţi-ai dori?)
Oriunde, dar să fie stabilitate şi să joc în Europa. Eu mereu am stat după fotbal, dacă mergeam după bani eram demult în China. 

Nu ştiu cum joacă cei din play-out la ora 13:00.  

(Şi ţânţarii)
Da, am mâncat vreo 10-15... ”
, a declarat Denis Alibec după Astra Giurgiu - CFR Cluj, scor 2-2. 

Afla mai multe despre: alibecastracfr 

viewscnt
Articole similare