Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, transfer pe ultima sută de metri! Ofertă-bombă: o lasă pe Astra pentru o echipă trecută prin Liga Camionilor, care e gata să bună banii pe masă

Denis Alibec, transfer pe ultima sută de metri! Ofertă-bombă: o lasă pe Astra pentru o echipă trecută prin Liga Camionilor, care e gata să bună banii pe masă

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) poate prinde un transfer important pe ultima sută de metri a perioadei de mercato din iarnă. Legia Varşovia, fosta campioană a Poloniei şi fostă în grupele Ligii Campionilor, este interesată să-l aducă pe atacantul care rupe plasele la Astra Giurgiu, alături de Constantin Budescu (30 de ani). O mutare la Legia Varşovia ar putea fi exact ceea ce are nevoie Alibec pentru a-şi continua forma bună într-un campionat din străinătate.

Alibec, dorit de Legia Varşovia. A mai fost pe lista polonezilor

Atacantul Astrei, Denis Alibec, e monitorizat atent de Legia Varşovia, scrie site-ul futbol.pl, care mai notează faptul că vârful de atac crescut la Farul a mai fost pe lista polonezilor şi în urmă cu câţiva ani. Mai exact, în 2016. "Legia Varşovia este interesată de transferul unui atacant român, fost la Inter", este titlul cu care sursa citată deschide articolul despre Denis Alibec. Legia e interesată de un înlocuitor pentru Jaroslaw Niezgoda (24 de ani), care are ofertă şi cel mai probabil va pleca.

Campioană de 13 ori în Polonia, Legia e lider în campionat, cu 38 de puncte după 20 de etape, urmată de KS Cracovia, echipa lui Sergiu Hanca (36 de puncte). Sezonul trecut, însă, Legia a terminat pe locul secund în clasament. Polonezii au jucat în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2016/2017, când a terminat pe locul pe locul trei într-o grupă cu Real Madrid, Borussia Dortmund şi Sportin Lisabona.

Legia mai putea bifa o prezenţă în grupele Ligii, în sezonul 2013/2014, dar a fost eliminată atunci de FCSB, care a trecut de polonezi în dublă manşă, 1-1 pe Arena Naţională şi 2-2 în infernul din Polonia.

Denis Alibec rupe plasele în acest sezon cu Astra

Alibec are parte de un sezon bun la Astra, care aduce aminte de forma pe care a traversat-o în trecut, în 2016, anul în care a câştigat titlul cu Astra şi a jucat în 16-imile Europa League alături de giurgiuveni. În 16 meciuri jucate în acest sezon lângă Dunăre, Denis Alibec a marcat de nouă ori şi a livrat şapte pase de gol în toate competiţiile. Atacantul mai are contract cu Astra până în vara lui 2021, dar speră să prindă o mutare în străinătate cât mai repede.

Farul, Inter, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra şi FCSB sunt echipele pe care le are Denis Alibec în CV

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis alibeclegia varsovia 

viewscnt
Articole similare