Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Cheryshev, eroul Rusiei de la CM, investigat de agenţia anti-doping din Spania

Denis Cheryshev, eroul Rusiei de la CM, investigat de agenţia anti-doping din Spania
Comentarii

Denis Cheryshev (27 de ani) este investigat de compania naţională anti-doping din Spania după ce tatăl său a declarat într-un interviu că a folosit "hormon de creştere", informează The Telegraph.

Agenţia naţională anti-doping din Rusia (RUSADA) a anunţat că a intervievat pe ambele persoane implicate, jucătorul şi tatăl său, iar acum, agenţia anti-doping din Spania confirmă că investighează cazul în colaborare cu RUSADA şi în contact cu agenţia mondială anti-doping. 

Chersyshev senior a declarat într-un interviu pentru publicaţia rusă Sport Weekend că fiul său a folosit o injecţie cu "hormon de creştere", ceea ce l-a ţinut pe bară în meciurile de pregătire ale Rusiei pentru Campionatul Mondial din vară. Federaţia de Fotbal din Rusia (RFU) susţine că tratamentul primit de jucător a fost perfect legal şi l-a acuzat pe jurnalistul care a luat interviul că a interpretat greşit cuvintele folosite de tatăl fotbalistului. 

Sport Weekend susţine că termenul atribuit de tatăl lui Cheryshev nu s-a referit literalmente la hormonul de creşter şi că în timpul interviului el a mai folosit şi termenul "factor de creştere" când s-a referit la terapia făcută de fotbalistul lui Valencia.

Atacantul care a fost împrumutat în această vară de la Villarreal la Valencia a fost golgheterul Rusiei la Campionatul Mondial, cu patru goluri marcate în meciurile cu Arabia Saudită, Egipt şi Croaţia. 

Afla mai multe despre: denis cheryshevrusia 

viewscnt
Articole similare