Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş ameninţă: "Mergem la Dinamo să câştigăm cele trei puncte!"

Denis Drăguş ameninţă: "Mergem la Dinamo să câştigăm cele trei puncte!"

Farul Constanța

Comentarii

Denis Drăguş a fost eroul Viitorului în partida cu FC Voluntari. Noul atacant minune al formaţiei constănţene a intrat după pauză şi a fost decisiv pentru echipa lui Gică Hagi.

"Mă simt bine că am reuşit să marchez din nou, sper să continui tot aşa!" a mărturisit la microfonul Telekom Sport, noua vedetă a Ligii 1


"Nu este niciun secret la mijloc. Muncesc, mă pregătesc bine şi îmi ascult antrenorul. A fost decizia dânsului să fiu rezervă azi, dar probabil că s-a gândit şi că am fost obosit după meciul de acum trei zile. Eu mă bucur că am intrat bine şi că am reuşit să marchez. Am incercat să-mi ajut echipa şi mă bucur că ne-am revenit, pentru că începusem prost sezonul" a explicat atacantul Viitorului.

Drăguş nu a resimţit lipsa antrenorului de pe banca tehnică şi spune că echipa sa merge la victorie în partida cu Dinamo din etapa a patra: "Domnul Hagi ne ţine în priză când este pe margine şi chiar dacă n-a fost acum cu noi, am pregătit alături de dânsul toată săptămâna meciul acesta împreună" spune vârful constănţean. "Mergem la Dinamo să câştigăm cele trei puncte. Nu conteaza daca marchez sau nu, important este ca echipa să câştige" ameninţă atacantul în vârstă de 19 ani.

Afla mai multe despre: denis drăguşviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare