Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş, criticat dur de către suporterii lui Standard după ultima prestaţie din campionat

Denis Drăguş, criticat dur de către suporterii lui Standard după ultima prestaţie din campionat

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Denis Drăguş (24d e ani) a intrat în gura fanilor după ultima prestaţie în tricoul celor de la Standard Liege.

Sâmbătă, Standard Liege a terminat la egalitate, scor 1-1, partida contra celor de la RWD Molenbeek, într-un duel din etapa a 6-a campionatului din Belgia.

Denis Drăguş, criticat dur de fanii lui Standard

Denis Drăguş a fost titular pentru Standard, însă a fost primul jucător scos din teren, în minutul 57 al jocului, la scorul de 1-1.

De asemenea, în aceeaşi ”oală” cu Denis Drăguş a fost cuprins şi fundaşul Vanheusden, adus sub formă de împrumut de la Inter Milano.

Cei doi au fost învinuiţi pentru faptul că Standard a scos doar un egal cu modesta RWD Molenbeek, chiar pe teren propriu.

  • Denis Drăguş a fost notat cu 6.4 de sofascore.com - cea mai mică din echipă.

Fanii echipei l-au numit pe Drăguş ”egoist, degajat, deconectat de la meci”, iar unii chiar au afirmat că era mai bine ca acesta să plece.

Drăguş nu a vrut să vină la Rapid

În această vară, s-a vorbit despre faptul că Denis Drăguş ar putea ajunge la Rapid sau la Coventry, însă a preferat să rămână la Standard Liege. 

Giuleştenii au insistat foarte mult pentru transferul atacantului român şi, la un moment dat, se părea că mutarea se va realiza.

Nu s-a întâmplat acest lucru deoarece Denis Drăguş s-a răzgândit în ultimul moment. Jucătorul a considerat că întoarcerea în Superligă ar fi un pas în spate pentru cariera sa.

În final, Rapidul l-a transferat pe Albion Rrahmani de la Ballkani, pentru 600.000 de euro - cea mai mare sumă încasată vreodată de o echipă din Kosovo - iar atacantul se mişcă excepţional: are patru goluri marcate în două jocuri!

Afla mai multe despre: denis dragusstandard liegebelgia 

viewscnt
Articole similare