Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş împlineşte, astăzi, 20 de ani! Veşti bune legate de accidentarea suferită în amicalul cu Kortrijk

Denis Drăguş împlineşte, astăzi, 20 de ani!  Veşti bune legate de accidentarea suferită în amicalul cu Kortrijk

Fotbal

Comentarii

Accidentat în partida amicală disputată, sâmbătă, împotriva celor de la Kortrijk, fotbalistul legitimat la Standard Liege a aflat că nu va fi obligat să stea departe de teren prea mult timp.

Standard Liege s-a impus în faţa celor de la Kortrijk, scor 3-2, într-o partidă amicală. În prima repriză, Denis Drăguş a apreciat greşit un duel aerian cu un adversar şi a aterizat greşit, luxându-şi glezna. Medicii au cerut rapid schimbare, iar fotbalistul român a fost purtat pe braţe în afara terenului.

Astăzi, Denis Drăguş împlineşte 20 de ani. O veste bună pentru el vine din partea staff-ului medical al echipei Standard Liege, care l-au informat că entorsa suferită la gleznă nu este una gravă şi că va putea reveni curând pe terenul de joc.

Denis Drăguş s-a transferat la Standard Liege în vara lui 2019, de la Viitorul Constanţa, pentru 1.8 milioane de euro. Acesta poate evolua atât ca atacant, cât şi ca aripă. A adunat două prezenţe pentru reprezentativa de seniori a României, dar şi altele cinci pentru "tineret", acolo unde a şi marcat de două ori.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare