Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş pleacă de la Standard, dar nu ajunge la Rapid. Merge să se bată la promovare

Denis Drăguş pleacă de la Standard, dar nu ajunge la Rapid. Merge să se bată la promovare

Fotbal

Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani) s-a întors la Standard Liege în această vară, după împrumutul eşuat la Genoa, însă nu va rămâne prea mult timp în Belgia.

Jurnaliştii belgieni de la ”dhnet.be” anunţă că Denis Drăguş ar putea ajunge în liga secundă din Anglia (Championship), la Coventry, formaţie care în sezonul precedent a fost foarte aproape de promovarea în Premier League.

Denis Drăguş, dorit la Coventry

Coventry insistă pentru transferul lui Denis Drăguş, iar Standard Liege trebuie să decidă rapid dacă îl vinde sau nu.

Fotbalistul român a revenit într-o formă bună la echipă - chiar a marcat împotriva Herthei Berlin într-o partidă de verificare - aşa că soarta sa nu a fost încă decisă.

Coventry, care a pierdut dramatic promovarea în Premier League, la penalty-uri, împotriva celor de la Luton, scor 5-6, va încerca încă o dată revenirea în prim-planul fotbalului englez. 

Iar pentru ca acest lucru să devină mai accesibil, clubul a anunţat că are în plan să mai aducă jucători până la startul sezonului.

  • Coventry debutează acasă, contra celor de la Leicester, pe 6 august, de la ora 14:00.

Coventry şi-a vândut golgheterul, pe suedezul Viktor Gyokeres, la Sporting, pentru 20 de milioane de euro, aşa că are un buget consistent de transferuri.

Din aceşti bani, nu a investit decât 9,25 milioane de euro, prin aducerile lui Ellis Simms (Everton) - 7 milioane de euro şi Tatsuhiro Sakamoto (Oostende) - 2,25 milioane de euro.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, conform transfermarkt.de.

Denis Drăguş a refuzat-o pe Rapid

Denis Drăguş a fost ofertat de şefii celor de la Rapid, înainte ca Adrian Mutu să se ”transfere” la Neftchi Baku, şi a fost foarte aproape de a semna contractul.

Cu toate acestea, fotbalistul s-a sucit în ultimul moment, deoarece nu şi-ar fi dorit din tot sufletul o întoarcere în Superligă.

Aşa că a decis să mai aştepte şi alte oferte, poate va prinde o propunere interesantă din altă parte. Şi iată că aceasta pare să fi sosit!

  • Dacă va ajunge la Coventry, Denis Drăguş va fi al doilea fotbalist român din istoria clubului, după Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: coventydenis dragusstandard 

viewscnt
Articole similare