Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Haruţ i-a făcut pe plac lui Gigi Becali! A anunţat ce voia să audă finanţatorul FCSB. Prima reacţie după ce a semnat: "Nu am teamă"

Denis Haruţ i-a făcut pe plac lui Gigi Becali! A anunţat ce voia să audă finanţatorul FCSB. Prima reacţie după ce a semnat: "Nu am teamă"

FCSB

Comentarii

Fundaşul Denis Haruţ (21 de ani) este noul fotbalist al FCSB, după ce părţile au semnat contractul. Internaţionalul U21 a oferit o reacţie după ce a semnat şi a anunţat că postul de fundaş central i se potriveşte.

Denis Haruţ a semnat cu FCSB şi îi face pe plac lui Gigi Becali

În urmă cu câteva zile, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, anunţa că îşi doreşte un fundaş central şi un atacant. În acest moment, omul de afaceri a reuşit să rezolve problema din apărare. 

Deşi s-a impus ca fundaş dreapta. Haruţ va evolua ca fundaş central la FCSB. Fotbalistul şi impresarul său au pus la punct ultimele detalii la baza FCSB de la Berceni. 

„Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat şi la Botoşani. Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziţia de fundaş central. Aştept cu nerăbdare să încep. Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu şi că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum”, a declarat Denis Haruţ.

Unde va juca Denis Haruţ la FCSB

Patronul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că FCSB îl cumpără pe Denis Haruţ pentru a-l folosi pe postul de fundaş central: "Copilul a crescut, are aproape 1,90 cm., e deja un copil care poate juca fundaş central cu o inteligenţă de joc pe care o are. Fundaş central îl vrea FCSB pe Haruţ", a declarat Valeriu Iftime. 

Gigi Becali ar fi plătit în jur de 700.000 de euro pentru transferul apărătorului, iar FC Botoşani păstrează 20% procente dintr-un viitor transfer.

Denis Haruţ a susţinut, într-o intervenţie pentru Telekom Sport, că a avut şi oferte din străinătate, în această perioadă. 

Afla mai multe despre: denis haruttransfer denis harutgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare