Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Ispas, după accederea în Liga 1: ”Toată lumea îşi dorea să promovăm” Reacţie savuroasă: ”Dacă eram tehnici, jucam de la 21:45”

Denis Ispas, după accederea în Liga 1: ”Toată lumea îşi dorea să promovăm” Reacţie savuroasă: ”Dacă eram tehnici, jucam de la 21:45”

Liga 2

Comentarii

Formaţia U Craiova 1948 a promovat în Liga I după ce a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.

La finalul partidei, Denis Ispas a vorbit despre performanţa reuşită de echipa sa: ”Un an foarte greu încărcat psihic în primul rând. Îmi pare rău că n-am avut şi azi prospeţime să câştigăm să fie şi azi altceva. Mai avem un meci acasă şi sper să terminăm învingători acasă. E o bucurie din partea tuturor pentru că toată lumea îşi dorea ca Craiova să promoveze. Vrem să terminăm pe primul loc pentru că aşa a fost majoritatea campionatul pentru noi, pe primul loc. Mă bucur că am profitat de prima noastră şansă 100%, acum toată lumea e fericită. Suntem fericiţi azi” a spus Ispas.

Fotbalistul oltenilor este conştient însă de diferenţa dintre Liga 1 şi Liga 2: ”La liga 1, ai greşit, nu eşti concentrat 30 secunde, ai luat două goluri. Aici mai scapi cum mai scapi, dar in Liga 1 dai de jucatori cu sezoane multe, cu experienta si nu te rateaza. Cu atitudine orice e posibil. Cu dăruire orice e posibil, cu dăruire, muncitori, capul jos, nu suntem noi cei mai tehnici, dacă eram cei mai tehnici, jucam la 21.45. Aşa jucăm la 5, la 11. Ne aşteaptă un sezon extrem de dificil că lumea vrea performanţă. Lumea nu vrea să fie acolo, să trecem prin Liga 1 ca gâsca prin apă” a mai declarat Ispas.

Afla mai multe despre: denis ispasfc u craiova 

viewscnt
Articole similare