Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis nu iartă pe nimeni: "L-am făcut «Puşcărie de antrenor» pe Dică! Lui nu-i convenea nimic"

Denis nu iartă pe nimeni: "L-am făcut «Puşcărie de antrenor» pe Dică! Lui nu-i convenea nimic"

FCSB

Comentarii

Exclus din lot de Nicolae Dică după ce l-a numit de faţă cu toată echipa "o puşcărie de antrenor", Denis Alibec vorbeşte deschis despre relaţia cu antrenorul vicecampioanei.

"Reghe probabil a avut mai multă răbdare. Dică voia să aibă jucători care să facă doar ce spune el. Adică eu, când nu ne convenea ceva, mă duceam şi îi mai spuneam. Şi lui nu-i convenea asta! Reghe ne întreba, făceam programul împreună. Dică nu accepta niciun compromis, iar eu cred că ăsta e un defect pentru el. Aşa mi se pare. Poate şi de asta Reghe a avut până acum de câştigat în cariera sa. E o diferenţă mare între ei doi. Şi de experienţă, şi ca performanţe!
 
Ne cunoşteam de la Viitorul (n.r. cu Dică), am fost colegi acolo. M-a sunat şi m-a invitat la o cafea. Am fost de acord, ştiam că e un băiat bun. Mi-am propus să-l ajut în relaţia cu colegii mei. Să fie aproape de el, să ne unim pentru el. Da, l-am numit «Puşcărie de antrenor»! A fost o ceartă la antrenament. Nu înţeleg de ce tot neagă că ar fi existat acel incident. A fost o ceartă, nimic grav. Ei mereu spuneau că mie nu-mi convine nimic la antrenamente şi că mereu am ceva de comentat. Că nu îmi place ce se face acolo. Dar eu nu aveam treabă, pur şi simplu îmi mai spuneam punctul de vedere, din când în când. Ei o luau ca pe un reproş", a dezvăluit Alibec în GSP.

Afla mai multe despre: alibecsteauafcsbdicascandalpuscarie 

viewscnt
Articole similare