Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denisa Dedu merge cu un obiectiv clar la Campionatul Mondial: "O să dăm tot ce avem noi mai bun". Turneul final se joacă la Telekom Sport

Denisa Dedu merge cu un obiectiv clar la Campionatul Mondial: "O să dăm tot ce avem noi mai bun". Turneul final se joacă la Telekom Sport

CM Handbal

Comentarii

Denisa Dedu (25 de ani), jucătoare la CSM Bucureşti şi una dintre cele două handbaliste din poarta României la Campionatul Mondial, a vorbit despre obiectivul lotului în Japonia, dar şi despre importanţa unei jucătoare precum Cristina Neagu.

"La orice echipă, Cristina are un rol foarte important şi decisiv în angrenajul echipei. Şi pentru noi, şi în echipă are un rol foarte important. E normal acum, vine după o accidentare, 11 luni a fost în afara terenului. Trebuie să avem răbdare, clar că ea o să încerce să dea tot ce are mai bun şi să ajute echipa, dar şi celelalte fete cu siguranţă o să facă acelaşi lucru", a spus Dedu despre Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii de patru ori. 

  • Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia va fi transmis la Telekom Sport. Turneul final începe pe 30 noiembrie şi se termină pe 15 decembrie
  • România - Spania, primul meci al României din grupe, va fi pe 30 noiembrie, de la ora 11:00, la Telekom Sport 1

Jucătoarele selecţionate de Tomas Ryde au un obiectiv clar: calificarea la Jocurile Olimpice. Pentru a se reîntoarce în Japonia şi anul viitor, România trebuie să termine în primele şapte echipe la campionatul mondial. 

"Pentru asta o să mergem şi la Campionatul Mondial, să luptăm pentru dreptul ăsta, de a fi la Jocurile Olimpice. Este o grupă destul de grea, avem 3 adversari puternici. Ne-am mai întâlnit şi în trecut cu aceste echipe, am câştigat, dar acum este o altă competiţie. Noi o să mergem încrezătoare la acest Campionat Mondial, o să dăm tot ce avem noi mai bun şi ne dorim să ieşim cu capul sus. Toate fetele sunt dornice să obţinem un rezultat bun acolo. 6.55 Suntem multe tinere, dar dornice de performanţă", a mai declarat Denisa Dedu. 

România este în Grupa C, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazakhstan. 

DENISA DEDU, CONVOCATĂ LA NAŢIONALĂ PENTRU CM DIN JAPONIA 

Dedu va face echipă în poartă României, la Campionatul Mondial din Japonia, cu Yulia Dumanska, jucătoare la SCM Râmnicu Vâlcea. 

Lotul întreg selecţionat de Ryde: 

Raluca Băcăoanu - SCM Rm. Vâlcea
Bianca Bazaliu - Corona Braşov
Eliza Buceschi - Corona Braşov
Daria Bucur - Corona Braşov
Diana Ciucă - SCM Rm.Vâlcea
Denisa Dedu - CSM Bucureşti
Yuliya Dumanska - SCM Rm. Vâlcea
Cristina Florică - SCM Rm.Vâlcea
Ana Maria Iuganu - Gloria Buzău
Cristina Laslo - Corona Braşov
Cristina Neagu - CSM Bucureşti
Lorena Ostase - CSM Slatina
Gabriela Perianu - CSM Bucureşti
Crina Pintea - CSM Bucureşti
Laura Pristaviţă - Gloria Bistriţa
Aneta Udriştiou - Dunărea Brăila
Sonia Seraficeanu - Minaur Baia Mare
Mădălina Zamfirescu - SCM Rm. Vâlcea

Afla mai multe despre: denisa deduhandbalromania 

viewscnt
Articole similare