Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denisa Dedu: "Ne-am fi dorit victoria, dar şi egalul e un rezultat bun. Accidentarea Alexandrinei ne-a afectat în joc!"

Denisa Dedu: "Ne-am fi dorit victoria, dar şi egalul e un rezultat bun. Accidentarea Alexandrinei ne-a afectat în joc!"

Handbal

Comentarii

Denisa Dedu, portăriţa CSM Bucureşti, a reacţionat şi ea la finalul meciului terminat la egalitate, 22-22, contra celor de la Krim Ljubliana.

Ca şi antrenorul Adi Vasile, Denisa Dedu a subliniat cât de mult şi-au dorit "tigroaicele" victoria contra lui Krim şi a vorbit despre accidentarea Alexandrinei Barbosa, despre care a spus că le-a afectat jocul. Portăriţa crede că egalul e un rezultat bun, totuşi.

"Ne-am fi dorit victoria în această seară, din păcate nu s-a putut. Consider că şi egalul e un rezultat bun deoarece nu am pierdut. Pe fondul unor greşeli, meciul a fost destul de echilibrat şi din cauza asta şi scorul s-a terminat egal. Şi ele au avut nişte acţiuni bune, poate ne-au surprins pe alocuri, dar pot să zic că n-a fost un joc plăcut de vizionat, au fost destul de multe greşeli, dar se mai întâmplă. O să avem două meciuri de CL într-o săptămână cu echipe bune, o să fie o săptămână încărcată, apoi începe pregătirea pentru naţională. Nu avem prea mult timp de odihnă.  

(n.r. - despre Barbosa) Ne-a durut foarte tare accidentarea Alexandrinei, ne pare rău pentru ea, e clar că ne-a afectat şi în joc, mai ales că a fost şi în primul minut, un şoc destul de puternic", a spus Denisa Dedu, după meci.



În ceea ce priveşte salariile la CSM, Denisa Dedu a spus: "E o situaţie dificilă pentru noi, eu sunt mândră de colegele mele, de echipă că am reuşit să ne facem datoria. Nu e o situaţie plăcută pentru noi, problemele persistă şi se pare că protestul făcut de noi nu prea a funcţionat, nimeni nu ne-a dat atenţia cuvenită.  11.31 Încă aşteptăm răspunsuri, nu vin din nicio parte, noi sperăm să se rezolve, e păcat, echipa asta are un potenţial şi putem reprezenta România la cote maxime, dar trebuie să fim şi susţinute.  11:46 Îmi doresc ca autorităţile să ne ia în seamă".

Cea mai bună marcatoare a meciului CSM - Krim 22-22 a fost Barbara Lazovic, cu opt goluri. După acest egal, "Tigroaicele" rămân lider în grupa A din Liga Campionilor, cu 11 puncte, dar şi două meciuri jucate mai mult decât principala urmăritoare, Rostov-Don. Rusoaicele au nouă puncte în cinci meciuri.

Afla mai multe despre: denisa deducsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare