Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denisa Golgotă, cea mai în formă gimnastă a României, nu este sigură de prezenţa la Mondialele din Qatar

Denisa Golgotă, cea mai în formă gimnastă a României, nu este sigură de prezenţa la Mondialele din Qatar

Gimnastică

Comentarii

Participarea celei mai în formă gimnaste la Campionatele Mondiale de la Doha atârnă de un fir de aţă. Ce trebuie să facă sportivă pentru a fi sigură de prezenţa ei în Qatar!

Sâmbăta trecută, cu puţin timp înaintea începerii concursului feminin de gimnastică, din cadrul Campionatelor Naţionale, competiţie organizată la Ploieşti, Denisa Golgotă, cea mai în formă sportivă din delegaţia României, a simţit la antrenamente ca o străfulgerare la coapsă nemaiputându-şi continua încălzirea.

A fost dusă imediat la RMN, iar medicii i-au recomandat o pauză de câteva săptămâni pentru a-şi putea reveni. Doar că, timpul nu are răbdare să aştepte, iar participarea ei la Mondialele de la Doha ţine de un fir de aţă. ”Ea va fi atent monitorizată de către medicul lotului nostru. Ne dorim ca totul să decurgă cât se poate de bine pentru ea şi să nu aibă parte de vreo accidentare” a ţinut să precizeze Irina Mosor,ofiţerul de presă al Federaţiei Române de Gimnastică.

Trei finale vizează Denisa Golgotă!

La Campionatele Mondiale din Qatar, Denisa vizează accederea în trei finale: individual compus, sol şi sărituri. ”Este sportiva în care ne punem cele mai mari speranţe. Dincolo de faptul că are mari şanse să se califice în trei fimnale, Denisa poate da o mână de ajutor şi echipei, care, până la urmă erste proiritară” a ţinut să explice Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului naţional al României.

”Ar fi o minune să ne calificăm la Jocurile Olimpice”

La Campionatele Naţionale de la Ploieşti a fost prezent în sală şi Adrian Stoica, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică. Stoica crede că situaţia lotului masculin este una destul de complicată în clipa de faţă, chiar şi cu revenirea lui Marian Drăgulescu în lot pentru Mondialele din Qatar. ”Ar fi o minune să ne calificăm la Jocurile Olimpice după cum arată echipa în momentul de faţă. Vom mai avea a doua şansă dar va fi foarte greu. La fete, dacă vor face exerciţii curate vor avea o şansă. Totul ţine de ele. Să -şi poată stăpâni emoţiile”, a opinat Adrian Stoica. 

Afla mai multe despre: denisa golgotă,  

viewscnt
Articole similare