Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man a început să-i câştige încrederea antrenorului său de la Parma. ”Avem nevoie de el”. Ce trebuie "să mai înveţe"

Dennis Man a început să-i câştige încrederea antrenorului său de la Parma. ”Avem nevoie de el”. Ce trebuie "să mai înveţe"

Stranieri

Comentarii

Dennis Man a fost titular în ultimul meci al Parmei. Deşi a reizstat doar o repriză, antrenorul său s-a arătat încurajat de progresul făcut de acesta. Mai mult, D'Aversa a dezvăluit că va începe să se bazeze din ce în ce mai mult pe român, odată ce acesta se va adapta la fotbalul italian.

Roberto D' Aversa a discutat cu presa, în anticiparea partidei împotriva lui Fiorentina. Printre subiectele atinse de antrenorul Parmei a fost şi dezvoltarea lui Dennis Man, iar tehnicianul italian s-a declarat răbdător şi optimist legat de viitorul jucătorului român.

”A încasat nişte lovituri, de fapt una de la Bastoni, dar se întâmplă, e normal, Man este într-o perioadă de adaptare. Aici, în Italia, trebuie să înţelegi în ce campionat puternic joci de la prima atingere a mingii. Man este un jucător foarte bun, tehnic cu mingea la picior, dar poate progresa. Trebuie să fie atent la mingile pierdute, la mingile care trebuie recuperate, la momentul de posesie.

Trebuie să mai înveţe şi jocul fără minge, să înţeleagă interpretarea tactică. El are şi calităţi fizice, este rezistent. Îşi va da seama cu timpul că pentru a deveni un jucător complet trebuie să mai lucreze la anumite capitole. Avem nevoie de el, avem nevoie de orice jucător care ne poate ajuta să dăm mai multe goluri”, a spus D'Aversa despre fostul golgheter al Ligii 1.

Partida dintre Parma şi Fiorentina se va disputa duminică 7.03, de la ora 16 şi va fi transmisă în direct pe Telekom Sport.

 

 

 

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie a 

viewscnt
Articole similare