Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man a marcat golul carierei şi echipele sar pe el. Transfer de senzaţie pentru român. Giovanni Becali: ”Au nevoie de el în Serie A”

Dennis Man a marcat golul carierei şi echipele sar pe el. Transfer de senzaţie pentru român. Giovanni Becali: ”Au nevoie de el în Serie A”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) a intrat din nou în atenţia perioadei de mercato după ce a reuşit un gol special pentru Parma.

Dennis Man a început în forţă noul sezon competiţional şi a marcat chiar în primul meci oficial jucat de Parma.

Internaţionalul român a înscris un gol spectaculos, cu un călcâi de toate zilele, în Cupa Italiei şi şi-a ajutat echipa să avanseze în faza următoare a competiţiei.

După golul carierei, pentru Dennis Man poate veni şi transferul mult aşteptat

Iar această reuşită a redeschis posibilitatea unei plecări a lui Dennis Man de la Parma în această vară.

Iar Giovanni Becali, impresarul care a reuşit să facă din Man cel mai scump jucător vândut de o echipă din România în străinătate, a anunţat două echipe din Serie A sunt pe urmele fotbalistului român.

“În ultima săptămână a lunii August se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Spun probabil pentru că dacă se va întâmpla va fi împrumutat la o echipă de Serie A.

Nu pot să vă spun despre cine e vorba. Sunt două echipe care au nevoie de el, dar în ultima săptămână se vor hotârî pentru că în perioada de mercato aşa este.

Fugi după iepuri graşi şi în ultima săptămână intri în criză şi trebuie să iei că nu mai ai timp”, a declarat Giovanni Becali, conform Fanatik.

Cotat la 3,2 de milioane de euro, Dennis Man a fost vândut de FCSB la Parma ianuarie 2021 pentru 13 milioane de euro, o sumă record pentru o echipă din România.

Afla mai multe despre: dennis manserie agiovanni becaliparma 

viewscnt
Articole similare