Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man a primit "ignore" de la Norwich, din cauza lui Gigi Becali! Antrenorul "canarilor" i-a dat peste nas patronului FCSB: "Dacă cineva spune asta public, nu i-aş acorda prea multă atenţie!"

Dennis Man a primit "ignore" de la Norwich, din cauza lui Gigi Becali! Antrenorul "canarilor" i-a dat peste nas patronului FCSB: "Dacă cineva spune asta public, nu i-aş acorda prea multă atenţie!"

FCSB

Comentarii

Transferul lui Dennis Man (21 de ani) la Norwich e din ce în ce mai departe de realizare. Englezii au retrogradat în Championship, iar antrenorul "canarilor" a vorbit despre eventuala aducere a lui Man de la FCSB. Tehnicianul a spus că nu se pune problema ca Norwich să plătească suma pe care o cere Gigi Becali (62 de ani) în schimhul "perlei" sale.

Daniel Farke, antrenorul lui Norwich, a vorbit despre transferul lui Dennis Man la echipa din Anglia în ziua în care "Canarii" au retrogradat matematic în Championship, liga a doua din Anglia. Acesta i-a dat peste nas lui Gigi Becali, care a făcut publice discuţiile de la negocierile pentru eventuala trecere a lui Man în fotbalul englez. "Dacă cineva spune în public că vom plăti 10 sau 15 milioane, bani pe care i-am cheltuit într-un sezon întreg de Premier League, nu i-aş acorda prea multă atenţie", a reacţionat Daniel Farke. La ieşirea de la negocierile cu reprezentanţii lui Norwich, Becali a anunţat că Man mai e dorit şi de alte echipe din Anglia.

În ceea ce priveşte transferul lui Man la Norwich, englezii erau gata să achite şapte milioane de euro pentru transferul său, însă Gigi Becali a cerut mai mult, motiv pentru care e greu de crezut că mutarea se va mai realiza, în condiţiile în care Norwich a retrogradat.

Gigi Becali: "Încă două echipe din Anglia şi una din Italia îl vor pe Man!"

La ieşirea de la negocierile cu reprezentanţii lui Norwich, Gigi Becali a spus că nu e nicio problemă că Man nu va ajunge la echipa "canarilor". Patronul FCSB a declarat că mai sunt şi alte echipe care-l doresc pe fotbalistul crescut la UTA: două din Anglia şi una din Italia.

"Nu stau în ploaie, nu am nicio problemă ca să plece Man imediat. Dacă îl ţin, o să iau mai mulţi bani. Sunt mai multe oferte. Mai sunt încă două echipe din Anglia şi mai e o echipă din Italia, de care eu nu ştiu. Dar nu am probleme să îl vând pe Man" , a spus Gigi Becali.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă actuală a lui Dennis Man, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel farkenorwichdennis mantransfergigi becali 

viewscnt
Articole similare