Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man a ratat un transfer de peste 10 milioane de euro la o echipă din Europa League! Gigi Becali n-a fost de acord cu suma: cât a oferit clubul

Dennis Man a ratat un transfer de peste 10 milioane de euro la o echipă din Europa League! Gigi Becali n-a fost de acord cu suma: cât a oferit clubul

FCSB

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) a ratat transferul la una dintre echipele aflate în 16-imile Europa League. Ruşii de la Krasnodar au vrut să-l transfere şi erau gata să ofere o sumă foarte mare de bani, însă Gigi Becali n-a fost de acord.

Dennis Man a ratat un transfer de 11 milioane de euro la FK Krasnodar, în Rusia! Gigi Becali n-a fost de acord cu suma

Cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, Dennis Man are parte de un sezon de excepţie cu FCSB şi a atras atenţia unor cluburi importante din Europa. Fanatik scrie că Man a ratat un transfer la FK Krasnodar pentru că Gigi Becali a cerut cu un milion de euro faţă de cât erau gata să ofere ruşii.

Sursa citată scrie că FK Krasnodar au pus pe masă 6 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man, într-o tranzacţie care putea ajunge la 11 milioane de euro cu bonusurile pe care erau gata să le includă ruşii în contract. Totuşi, Gigi Becali n-a fost mulţumit şi a cerut cu un milion de euro mai mult, adică 12 milioane de euro, iar atunci transferul a picat.

FK Krasnodar va juca în 16-imile de finală Europa League împotriva croaţilor de la Dinamo Zagreb.

Dennis Man a marcat de 15 ori şi a livrat şapte pase decisive în 16 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului cu FCSB.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis mantransfer fk krasnodardennis man transferdennis man fcsbdennis man gigi becali 

viewscnt
Articole similare