Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A. Giovanni Becali a confirmat negocierile, după ce a picat varianta Sampdoria: "Suntem în tatonări"

Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A. Giovanni Becali a confirmat negocierile, după ce a picat varianta Sampdoria: "Suntem în tatonări"
Comentarii

Dennis Man a ratat transferul la Sampdoria, însă agentul său, Giovanni Becali, a dezvăluit că fotbalistul de 23 de ani este dorit acum de o altă echipă din Serie A.

"De Man, vă spun deschis, l-au vrut două echipe. A întârziat Sampdoria să îl aibă înaintea ultimelor trei meciuri, pe care le-a pierdut, apoi a plecat D'Aversa.

Man mai avea de recuperat 500 de mii pe vreo 5 luni, iar Sampdoria venea cu 250 de mii de euro şi Parma trebuia să pună 250 de mii. Parma a zis că îl dă gratis pentru 5-6 luni, dar nu plăteşte salariul, să plătească Sampdoria.

Acum, am o echipă din Serie A, nu vă pot da numele, care îl vrea pe Denis, sub formă de împrumut, dar încă suntem acolo la tatonări" , a dezvăluit Giovanni Becali.

Dennis Man, dorit în Serie A

Săptămâna trecută, presa din Italia a scris despre interesul Sampdoriei pentru Dennis Man. Fotbalistul român era dorit insistent de fostul său antrenor de la Parma, Roberto D'Aversa, însă mutarea a picat, după ce tehnicianul italian a fost demis, luni, în urma înfrângerii suferite la finalul săptămânii trecute, scor 1-2, cu Torino.

Venit la Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 13 milioane de euro, Dennis Man s-a impus rapid şi a devenit jucător de bază, însă, după retrogradarea echipei în Serie B, fostul fotbalist al roş-albaştrilor nu şi-a mai găsit locul în primul 11.

În aceste condiţii, Man a strâns în actuala stagiune doar 576 de minute în cele zece meciuri jucate în Serie B, perioadă în care a reuşit să marcheze două goluri.

Parma se află pe locul 14 în liga secundă italiană, la doar şase puncte de primul loc aflat sub linia roşie a retrogradării.

  • 8 milioane de euro valorează Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare