Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, convocat în lotul Parmei pentru meciul cu Napoli! Starul vândut de FCSB poate debuta în Serie A, în direct la Telekom Sport

Dennis Man, convocat în lotul Parmei pentru meciul cu Napoli! Starul vândut de FCSB poate debuta în Serie A, în direct la Telekom Sport

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (22 de ani), atacantul cumpărat de Parm de la FCSB cu 13 milioane de euro, e în lotul convocat de italieni pentru meciul contra lui Napoli.

Parma a postat, sâmbătă, pe Twitter, lotul conovcat de Roberto D'Aversa pentru meciul cu Napoli. Printre jucătorii convocaţi se numără şi Dennis Man, deşi abia a venit de la FCSB, joi. D'Aversa l-a inclus în lot şi probabil Man va şi debuta în Serie A contra lui Napoli.

Alături de Man, D'Aversa l-a luat în lotul pentru partida cu Napoli şi pe Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul formaţiei, cumpărat de la U Craiova cu opt milioane de euro.

Dennis Man poate debuta în Serie A, în direct la Telekom Sport. Napoli - Parma se joacă duminică, 31 ianuarie, de la ora 19:00.

Parma, mesaj în limba română pe Twitter, după transferul lui Man

Italienii au anunţat transferul lui Man de la Parma, vineri, iar sâmbătă au postat un mesaj în limba română pentru fanii lui Man din România.

"Salutări prietenilor noştri din România!", au scris cei de la Parm pe Twitter, alături de o poză cu Dennis Man.

Afla mai multe despre: dennis manparmalotserie adebutfoto 

viewscnt
Articole similare