Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man dă lovitura carierei. Transferuri uriaşe pregătite de Fenerbahce: doi super jucători sunt aşteptaţi lângă român

Dennis Man dă lovitura carierei. Transferuri uriaşe pregătite de Fenerbahce: doi super jucători sunt aşteptaţi lângă român

FCSB

Comentarii

Fenerbahce este de nerecunoscut în acest sezon. După 13 etape, are doar 13 puncte în campionatul Turciei şi este prima deasupra liniei retrogradării.

Deşi Fenerbahce a obţinut deja calificarea în şaisprezecimile Europa League, şefii clubului nu sunt mulţumiţi şi au pregătit deja o listă lungă de transferuri. Aşa cum a tot scris presa din Turcia, Dennis Man este unul dintre jucătorii doriţi insistent de oficialii echipei.

Tot jurnaliştii turci au anunţat şi suma pe care vrea să o plătească Fenerbahce. Trei milioane de euro este oferta pregătită pentru FCSB, însă, aceasta ar putea fi prea mică pentru aşteptările patronului Gigi Becali, care a anunţat, în vară, că a refuzat 14 milioane de euro pentru Dennis Man.

"Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul 'Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!' Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea", a spus atunci Gigi Becali.

Transferi uriaşe pregătite de Fenerbahce

Pe lângă Dennis Man, Fenerbahce îl vrea şi pe Emmanuel Adebayor. Fostul atacant al Realului este legitimat la Istanbul BB, pentru care a marcat două goluri în cele 10 meciuri jucate în acest sezon.

  • 1.5 milioane de euro este cota lui Adebayor, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Fenerbahce vrea să-i aducă lui Adebayor şi un fost coleg de la Arsenal. Cesc Fabregas nu mai prinde echipa la Chelsea şi vrea să se despartă de gruparea londoneză. Cotat la 25 de milioane de euro, mijlocaşul de 31 de ani a evoluat în doar trei meciuri pentru Chelsea în actualul sezon din Premier League.

  • În 2010, Fabregas a cucerit Cupa Mondială, iar, în 2008 şi în 20012, mijlocaşul a câştigat, alături de Spania, Campionatul European

Afla mai multe despre: dennis manfcsbfenerbahceistanbulturcia 

viewscnt
Articole similare