Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, declarat omul meciului în Gazzetta dello Sport. Ce au scris jurnaliştii italieni despre atacantul Parmei

Dennis Man, declarat omul meciului în Gazzetta dello Sport. Ce au scris jurnaliştii italieni despre atacantul Parmei

Stranieri

Comentarii

Dennis Man este lăudat în Gazzetta dello Sport, care l-a declarat omul meciului, după ce atacantul Parmei a marcat golul de 2-2 în meciul cu Benevento. Celebra publicaţie italiană i-a acordat cea mai mare notă dintre jucătorii care au evoluat în această partidă.

Parma a reuşit să scoată un punct cu Benevento, graţie golului egalizator marcat de Man, în minutul 87. Internaţionalul român a făcut cel mai bun meci al în tricoul Parmei şi este lăudat de marile publicaţii din Italia. Cotidianul Gazzetto dello Sport l-a declarat omul meciului şi i-a acordat cea mai mare notă.

Dennis Man, declarat omul meciului de Gazzetta dello Sport. Ce a scris publicaţia italiană

Dennis Man a fost integralist cu Benevento şi a avut o evoluţie excelentă, în contrast cu forma arătată la echipa naţională. Atacantul de 22 de ani a fost unul dintre cei mai activi jucători de pe teren şi a reuşit primul său gol în tricoul Parmei.

În minutul 87, când tabela arăta 2-1 pentru Benevento, Man a prins un voleu din interiorul careului şi a egalat. După câteva minute putea realiza ”dubla”, însă a reluat cu capul peste poartă.

Marile publicaţii din Italia l-au declarat omul meciului, în frunte cu Gazzetta dello Sport, care i-a acordat cea mai mare notă dintre jucătorii care au evoluat în această partidă, nota 7.

Ce note a primit Dennis Man după meciul cu Benevento

Gazzetta dello Sport, nota 7: ”Man, cel mai bun de pe teren. Nu doar pentru primul gol in serie A, ci şi pentru ca a fost foarte activ. Înainte ca mijlocaş, după mai apropriat de poarta. A fost aproape sa înscrie dubla”.

Corriere dello Sport, nota 6,5, la fel ca şi Cornelius şi Kurtic: ”Au fost cei mai buni”

Tuttosport, nota 7 şi omul meciului.

TMW, nota 6,5, aceeşi primită de Cornelius şi Kurtic: ”Singurul care pare în formî în tridentul care a jucat peste 75 de minute la Parma. A înscris un gol frumos şi a fost aproape de ”dublă”. Are o mare marjă de creştere, dar primul gol în Serie A îi va da un psihic bun”.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare