Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, dorit de o sfertfinalistă de Champions League! Suma uriaşă plătită pentru internaţionalul român

Dennis Man, dorit de o sfertfinalistă de Champions League! Suma uriaşă plătită pentru internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Dennis Man are parte de sezonul carierei şi ar putea pleca la Borussia Dortmund, echipă prezentă în sferturile de finală ale UEFA Champions League

Dennis Man, aproape de transferul la un club important din Europa

Românul joacă un rol decisiv în sezonul excepţional reuşit de Parma în Serie B, motiv pentru care italienii s-ar putea despărţi de Man la finele acestui sezon. Totuşi, Kyle Krause, patronul american de la Parma, nu vrea să renunţe la extremă fără o sumă considerabilă. Conform presei din Italia, Borussia Dortmund ar trebui să plătească 18 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile internaţionalului român.

„Dortmund face presiuni pentru achiziţionarea lui Man de la Parma. Dennis este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Serie B, românul fiind cel care îi duce pe «cruciaţi» spre Serie A. Dovadă cele 13 goluri reuşite până acum în 31 de meciuri în campionat şi Coppa Italia. Borussia se află în discuţii cu conducerea Parmei pentru a-şi întări lotul în vara viitoare.

Negocierile dintre Man şi cei de la formaţia emiliană pentru prelungirea contractului său, scadent pe 30 iunie 2025, sunt în derulare de câteva săptămâni, iar jucătorul cere o mărire de salariu până la 1,8 milioane de euro.

N-ar fi exclus ca Krause să accepte în cele din urmă, dar pe BVB nu este simplu s-o refuzi. Tocmai de aceea, dacă nemţii îi forţează mâna pentru a-l cumpăra, va fi greu să îl ţină în Italia împotriva voinţei sale, chiar dacă în proximul sezon va juca din nou în Serie A", scrie publicaţia italiană, preluată de Parmalive.com

Parma s-a ”încurcat” cu Sudtirol. Ce note au primit Man şi Mihăilă

Parma a remizat cu Sudtirol, scor 0-0, în deplasare, în etapa cu numărul 32 din Serie B.

În ciuda egalului cu cei de la Sudtirol, Parma domină clasamentul din Serie B, cu 66 de puncte, urmată de Cremonese, cu şapte puncte în minus.

Pentru prestaţia din această partidă, Mihăilă a fost notat cu 7,3 de portalul sofascore. În schimb, Dennis Man şi Daniele Casiraghi, jucătorul lui Sudtirol, au primit cele mai mari note de pe teren, 7,6.

Man şi Mihăilă au fost titulari, iar Mihăilă a fost înlocuit în repriza secundă, în minutul 78.

Afla mai multe despre: dennis mantransferborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare