Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man este averizat de fratele unui jucător de la Parma: „Nu ştiu cât de bine ar fi să vină aici”

Dennis Man este averizat de fratele unui jucător de la Parma: „Nu ştiu cât de bine ar fi să vină aici”

Superliga

Comentarii

Parma, penultima formaţie din Serie A, şi-a manifestat interesul pentru Dennis Man (22 de ani). Totuşi, fotbalistul FCSB-ului este sfătuit să nu aleagă această variantă de transfer.

Gerarldo Alves, fostul fundaş al FCSB-ului, a vorbit azi la GSP Live despre posibilul transfer a lui Man la Parma, ba mai mult, a dezvăluit în direct de ce nu îl sfătuieşte pe tânărul jucător să aleagă echipa italiană.

Nu-l văd la Parma în acest moment! Fratele meu e acolo, iar echipa traversează o perioadă foarte grea. Au schimbat antrenorul, au mulţi jucători accidentaţi. Nu ştiu cât de bine ar fi să plece acum la o echipă precum Parma.

Eu văd jucătorii români evoluând mai repede în Spania decât în Italia. În Italia e un fotbal închis, se bazează mult pe alergare, pe muncă. Greu să găseşti antrenori care să te lase să joci. Doar Atalanta joacă un fotbal diferit faţă de celelalte echipe din Italia.

Nu putem spune dacă valorează cât spune Gigi Becali. Important e ca un conducător sau un antrenor (n.r - de la un club din străinătate) să se îndrăgostească de el şi să spună că îl place foarte mult pe jucător şi că are nevoie de el
”, a spus Geraldo Alves, la GSP Live.

Man este pe val în acest sezon, are deja 13 goluri marcat şi 6 pase de gol decisive.

Parma este pe locul 19 în Serie A, cu 13 puncte.

6,5 milioane de euro este cota lui Man conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare