Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man i-a fermecat pe oamenii din fotbal. "Intră rapid în combinaţii, în diagonale şi acolo are mai multe posibilităţi"

Dennis Man i-a fermecat pe oamenii din fotbal. "Intră rapid în combinaţii, în diagonale şi acolo are mai multe posibilităţi"

FCSB

Comentarii

Dennis Man este în vizorul mai multor echipei din străinătate, dar Gigi Becali nu se gândeşte să-l dea pe jucătorul de 19 ani fără 15 milioane de euro. S-a scris în ultima perioadă de interesul celor de la AS Roma care erau tentaţi să ofere 11 milioane de euro pentru Man, dar patronul a refuzat oferta.

Sorin Cârţu, fostul antrenor al Universităţii Craiova vorbeşte despre Man: "Mie pe postul de mijlocaş dreapta îmi place mai mult Man pe poziţia aia. De ce-mi place Man? Pentru că este un jucător de picior stâng, care intră rapid în combinaţii, în diagonale şi acolo are mai multe posibilităţi. Poate intra în schimburi, în un-doi-uri, să tragă la poartă. Mi-e îmi plac pe dreapta mai mult jucătorii stângaci, aşa cum era Bancu la Craiova. Dacă vrei un mijlocaş dreapta de picior drept, atunci schimbi jocul cu intercalări, cu centrări pe vârfuri. Dar totul depinde de filozofia fiecărui antrenor".

Şi Mircea Rădulescu, fostul şef al Şcolii Federale de Antrenori, declară pentru GSP: "Mie-mi place mai mult de Man pentru că e mai competitiv şi cred că e mai potrivit să fie folosit mijlocaş dreapta. A trecut de perioada de timiditate, are tupeu şi Steaua de asta are nevoie acum. Moruţan le are bine de tot cu mingea, încântă pe toată lumea cu calităţile pe care le are, dar mai are de lucrat la capitolul fizic şi mental. E un puşti supertalentat şi poate să fie surpriza oricărui antrenor, dar eu aş începe cu Man şi l-aş băga pe parcurs pe Moruţan ca un jolly joker".

Afla mai multe despre: sorin cartufcsbmircea radulescudennis manmorutancomparatie 

viewscnt
Articole similare