Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man i-a impresionat şi pe spanioli. ”Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”

Dennis Man i-a impresionat şi pe spanioli. ”Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”

Fotbal

Comentarii

Jurnaliştii de la ”Marca” îl consideră pe internaţionalul român Dennis Man (25 de ani) drept cel mai valoros din Serie B.

Spaniolii i-au dedicat fotbalistului român un material în care îl laudă pentru sezonul fantastic de la Parma.

Dennis Man, bijuteria românească ce străluceşte în sfârşit la Parma”, au titrat ibericii, de parcă aşteptau ca jucătorul să ”explodeze” în tricoul fostei campioane a Italiei.

Dennis Man, remarcat şi de către spanioli

Dennis Man face cel mai bun sezon al său în Italia. Are 9 goluri şi 5 pase decisive, în 17 meciuri de Serie B, iar Parma este lider incontestabil în campionat, la 7 puncte peste ocupanta locului 3, Cremonese.

Cu cele 9 goluri marcate, Dennis Man se află pe locul 3 în topul celor mai buni marcatori din Serie B, în acest sezon, sub Daniele Casiraghi (Sudtirol - 12) şi Massimo Coda (Cremonese - 10).

  • 5.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, conform transfermarkt.de.

Recent, ”Marca” l-a analizat pe conaţionalul Adrian Bernabe, cel care face o pereche letală cu Dennis Man în ofensiva Parmei, iar acum a venit rândul internaţionalului român.

Man a avut dificultăţi să se arate în Serie A. Şederea în Italia nu a fost un drum lin. A venit cu multe aşteptări, în schimbul multor bani. I-a fost greu să se adapteze.

Să-şi atingă potenţialul maxim. Dar acum, e o forţă de temut. În ultima etapă, împotriva lui Sampdoria lui Pirlo, a oferit ultimul său spectacol: gol şi pasă de gol.

Man pare să devină jucătorul lor emblematic. Este un jucător de bandă dreaptă, transformat în atacant total. Joacă în margine, dar se deplasează pe tot terenul, în ofensivă.  Serie B este un campionat uşor pentru el în acest sezon.

Despre asta nu există îndoială. Are potenţial de mai mult”, au notat spaniolii.

Afla mai multe despre: dennis manparmamarcaserie bserie a 

viewscnt
Articole similare