Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dennis Man, în sfârşit, s-a eliberat”. Internaţionalul român, asaltat cu laude la Parma

”Dennis Man, în sfârşit, s-a eliberat”. Internaţionalul român, asaltat cu laude la Parma
Comentarii

Dennis Man este omul momentului din Serie B. Internaţionalul român se află în cea mai bună perioadă de când a ajuns la Parma şi este într-o formă de invidiat în acest final de an.

Dennis Man (25 de ani) i-a cucerit pe italieni pe final de an 2023. Internaţionalul român are evoluţii imperiale în Serie B!

Man este omul momentului din Serie B. Internaţionalul român se află în cea mai bună perioadă de când a ajuns la Parma şi este într-o formă de invidiat în acest final de an. Românul a înscris de două ori şi a livrat trei pase decisive, în victoriile cu Ternana (3-1) şi cu Brescia (2-0).

Mai mult, în ultimele două partide din eşalonul secund din Italia, Man a contribuit la toate cele cinci goluri marcate de ”cruciaţi”. 

Adrian Bernabe, format de FC Barcelona şi Manchester City, se ajută reciproc cu Man. Italienii i-au lăudat pe amândoi pentru forma bună din ultima perioadă.

”Bernabé şi Man se potrivesc perfect, am putut vedea acest lucru şi în ultimul meci.  Se găsesc cu ochii închişi, îşi dau pase cu călcâiul, aşa a şi înscris Man, după o acţiune individuală.

Ambii sunt jucători de mare calitate, toată lumea îl aşteaptă pe Man, românul este capabil să facă diferenţa. 

În sfârşit s-a eliberat, este un jucător de la care toată lumea aşteaptă multe şi care, în acest moment, răsplăteşte încrederea acordată”, a explicat Alessandro Budel pentru ParmaLive.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare