Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man îşi motivează colegii înainte de duelul cu Topola! Mesajul starului FCSB-ului

Dennis Man îşi motivează colegii înainte de duelul cu Topola! Mesajul starului FCSB-ului

FCSB

Comentarii

FCSB are probleme serioase înainte de duelul cu Backa Topola. Dacă în mod normal roş-albaştrii porneau ca mari fotbalişti, noul coronavirus a schimbat total balanţa puterii dintre cele două echipe.

18 persoane au fost infectate cu coronavirus din club, dintre care 9 fotbalişti. În acest context, lotul roş-albaştrilor a ajuns să fie într-o situaţie la limită pentru pierderea partidei din turul al doilea al Ligii Europa, la masa verde. UEFA obligă echipele să aibă în lot cel puţin 13 jucători pentru a putea participa la un meci, dintre care unul cel puţin să ocupe poziţia de portar. FCSB are 14 fotbalişti în lot, dintre care un singur portar, pe Răzvan Ducan (19 ani).

Speranţele roş-albaştrilor de a nu rata pentru a treia oară consecutivă grupele unei competiţii europene atârnă pe umerii lui Dennis Man, Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan. Man îşi ia în serios rolul de lider şi încearcă să îşi motiveze colegii mai lipsiţi de experienţă decât el.

"Niciodată nu te opri din luptă! Mai buni împreună!", a postat Man pe Instagram, cu câteva ore înaintea duelului de la ora 22:00. 

Afla mai multe despre: manfcsb 

viewscnt
Articole similare