Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man l-a cucerit pe patronul Parmei: "E favoritul său!". Anunţul făcut de italieni despre transferul "perlei" lui Becali în Serie A

Dennis Man l-a cucerit pe patronul Parmei: "E favoritul său!". Anunţul făcut de italieni despre transferul "perlei" lui Becali în Serie A

FCSB

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) e favoritul patronului Parmei, miliardarul american Tanner Krause, care face tot posibilul pentru a transfera "perla" lui Gigi Becali (62 de ani).

Patronul Parmei, cucerit de Dennis Man: "E favoritul său personal!"

Golgheterul FCSB, Dennis Man, e cu un picior la Parma, echipă din Serie A care l-a transferat recent şi pe Valentin Mihăilă (21 de ani) de la U Craiova, şi la care a jucat în trecutul apropiat portarul Ionuţ Radu (23 de ani). Formaţia de pe "Ennio Tardini" e în negocieri avansate pentru a obţine semnătura lui Man.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a scris, miercuri, pe blogul său că Dennis Man e preferatul patronului american, Tanner Krause. De aceea acesta a contactat direct intermediarii transferului pentru a accelera procesul de obţinere a semnăturii omului de gol de la formaţia roş-albastră.

"După ce l-au adus pe Andrea Conţi, de la Milan, Parma se concentrează acum pe aducerea unui atacant. Gruparea gialloblu îl vizează pe Dennis Man, un atacant-extremă dreaptă, născut în 1998, care joacă la Steaua Bucureşti. Oferta iniţială a fost de 10 milioane de euro, dar clubul roman cere 14 millioane de euro.

Parma va introduce unele bonusuri în ofertă, deoarece Man este favoritul personal al preşedintelui Krause. De altfel, acesta s-a implicat personal şi a contactat el intermediarii pentru a continua discuţiile"
, a scris Gianluca di Marzio pe site-ul său.

Afla mai multe despre: dennis mantransferparmatanner krauseserie a 

viewscnt
Articole similare