Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man nu a jucat niciun minut în ultima victorie a Parmei din campionat. Echipa celor doi români a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Alessandria

Dennis Man nu a jucat niciun minut în ultima victorie a Parmei din campionat. Echipa celor doi români a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Alessandria

Stranieri

Comentarii

Parma a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Alessandria, iar echipa celor doi români a obţinut prima victorie după 6 etape.

Dennis Man nu a jucat niciun minut în ultima victorie a Parmei din campionat

Parma a rezolvat meciul chiar din prima repriză, după ce Franco Vazquez şi Adrian Benedyczak au marcat în minutele 31 şi, respectiv 42. Dennis Man, singurul jucător român care a făcut parte din lotul Parmei pentru acest meci, nu a jucat nici măcar un minut, fiind lăsat de antrenorul echipei pe banca de rezerve. 

Dennis Man a fost titular în partidele cu Brescia, 0-1, şi Ascoli, 0-0, iar cu Perugia, scor 1-1, a intrat în ultimele 15 minute, dar nu a reuşit să se evidenţieze. Valentin Mihăilă este accidentat şi nu a făcut parte din lotul Parmei. 

După ultima victorie din campionat, Parma a ajuns la 23 de puncte strânse, în 18 etape, şi a urcat pe locul 12 în Serie B, fiind departe de obiectivul pe care l-a fixat la începutul campionatului: promovarea în Serie B. 

Până la finalul anului, Parma va ma juca în compania celor de la Crotone şi Frosinone. 

Afla mai multe despre: dennis man-parma-serie b 

viewscnt
Articole similare