Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, ofertă de ultimă oră! Răspunsul Parmei a venit imediat

Dennis Man, ofertă de ultimă oră! Răspunsul Parmei a venit imediat

Stranieri

Comentarii

Cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 a fost ofertat de un club din Turcia, după ce Parma a retrogradat, matematic, în Serie B.

Man se află de aproape o jumătate de an în Italia, iar acum clubul Trabzonspor ar fi interesat de serviciile sale. Presa din Turcia a scris ca Trabzon ar fi trimis deja o ofertă pentru atacantul român, dar Parma nici nu a dorit să audă. 

"Am aflat că Trabzonspor a încercat transferul lui Dennis Man, dar fotbalistul român va rămâne la echipa italiană", au scris cei de la Karadeniz Gazete.

Echipa din prima ligă turcă vrea să îşi întărească lotul cu fotbalişti de calitate, iar pe lângă Man, Bruno Peres, jucător legitimat la AS Roma, ar fi aproape de Trabzonspor. Echipa de pe locul 4 din Turcia nu se opreşte aici şi mai doreşte alţi doi fotbalişti din echipa Parmei. Andreas Cornelius si Gervinho, colegii lui Man, sunt şi ei pe lista de turcilor. 

Românul pe care Parma a plătit 13 milioane de euro a jucat în acest sezon 14 meciuri în toate competiţiile şi a reuşit să puncteze de 2 ori. Dennis Man s-a accidentat şi va fi indisponibil pentru restul meciurilor rămase din Serie A.  

 

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare