Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, pe lista unui club cu şapte trofee europene în palmares! Anunţ-bombă: ce echipă vrea să-l cumpere de la Parma

Dennis Man, pe lista unui club cu şapte trofee europene în palmares! Anunţ-bombă: ce echipă vrea să-l cumpere de la Parma

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (22 de ani), fotbalistul pe care Parma a plătit 13 milioane de euro celor de la FCSB la începutul lui 2021, se află pe lista unui club important din Spania. Este vorba despre FC Sevilla, club care luptă aproape umăr la umă pentru titlul din LaLiga, cu Atletico Madrid, Real Madrid şi FC Barcelona.

Dennis Man, pe lista de transferuri a Sevillei! Parma îşi poate pierde fotbalistul pe care a plătit 13 milioane de euro

Prestaţiile lui Man de la Parma i-au convins pe şefii Sevillei să-l treacă pe o listă lărgită de transferuri. Potrivit site-ului todofichajes.net, Dennis Man e urmărit atent de oficialii clubului andaluz, fiind un jucător pe care Monchi, directorul sportiv al clubului, îl place foarte mult. Potrivit sursei citate, Sevilla e aşteptată să facă o ofertă pentru transferul lui Man, mai ales dacă Parma va retrograda în Serie B.

Parma a plătit 13 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB, la începutul lui 2021, iar de la momentul ajungerii sale în Serie A acesta a strâns 13 apariţii, două goluri şi o pasă de gol în tricoul formaţiei de pe "Ennio Tardini". Sevilla nu e singura echipă interesată de posibilitatea aducerii lui Dennis Man în vară. FC Sevilla are şapte trofee europene în palmares, şase Europa League şi o Supercupă a Europei, dar şi un titlu de campioană, cinci Cupe ale Regelui şi o Supercupă a Spaniei.

Potrivit presei din Italia, AC Milan, Napoli şi Fiorentina îl ţin şi ele sub observaţie pe Dennis Man.

  • 667 de minute a strâns până acum Dennis Man în tricoul Parmei în Serie A
  • 11 milioane de euro este cota de piaţă a lui Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfemarkt.com

Afla mai multe despre: dennis mantransferparmasevilla 

viewscnt
Articole similare