Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, pedepsit de antrenorul Parmei: "Nu negociez pentru atitudinea greşită"

Dennis Man, pedepsit de antrenorul Parmei: "Nu negociez pentru atitudinea greşită"

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (23 de ani), cel mai scump transfer făcut vreodată de Parma, şi-a pierdut locul de titular în echipa italiană. Antrenorul Enzo Maresca a vorbit despre situaţia sa şi a anunţat că nu există niciun "caz", dar a lăsat de înţeles că românul are o atitudine greşită la antrenamente.

Dennis Man, pedepsit de antrenorul Parmei: "Nu negociez pentru atitudinea greşită"

În ultimele meciuri, Dennis Man a fost lăsat pe banca de rezerve la Parma, după ce a mai lipsit o perioadă fiindcă a avut COVID-19. Fotbalistul cumpărat de la FCSB nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor în Serie B şi l-a supărat pe antrenorul Enzo Maresca. Italianul a vorbit despre situaţia în care se află unul dintre românii de la Parma.

„Nu există un caz Dennis Man, se antrenează şi el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puţin, iar rezultatele au fost pozitive. Aşa cum am spus şi data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii şi cum îi văd pe băieţi.

Nu negociez pentru atitudinea greşită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greşită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce priveşte atitudinea.

Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a găsit spaţiu, însă va sosi şi momentul lui”, a spus Maresca citat de ParmaLive.

Dennis Man a strâns 483 de minute în şapte meciuri din toate competiţiile acestui sezon la Parma, timp în care a marcat de două ori.

  • 11 milioane de euro a plătit Parma pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB, la începutul lui 2021

Afla mai multe despre: dennis manenzo marescapedepsiremotivparma 

viewscnt
Articole similare