Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, sezon fabulos. Parma ia măsuri: ”Trage cu dinţii de el. E jucătorul emblematic, motorul şi liderul carismatic al echipei”

Dennis Man, sezon fabulos. Parma ia măsuri: ”Trage cu dinţii de el. E jucătorul emblematic, motorul şi liderul carismatic al echipei”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) este considerat cel mai important jucător al celor de la Parma, care face eforturi consistente pentru a-l face să rămână la echipă cât mai mult timp.

Dennis Man se află în cel mai bun moment al său la Parma de când a sosit de la FCSB. Dă golul la foc automat, dar îşi serveşte colegii şi cu pase decisive.

Unul dintre jucătorii Parmei care au marcat din assist-urile lui Man se află chiar conaţionalul său, Vali Mihăilă, în meciul cu Sampdoria (3-0).

În actualul sezon, fotbalistul de 25 de ani a marcat 11 goluri şi a reuşit şase pase decisive, în 20 de partide jucate pentru formaţia de pe ”Ennio Tardini”.

Prin urmare, pe numele lui Man vin din ce în ce mai multe oferte de la echipe din Serie A, dar Parma vrea să-l ţină cât mai mult timp sau să obţină o sumă cât mai mare pe ”bijuteria” sa.

Dennis Man, în centrul unei decizii importante a celor de la Parma

Astfel, conducerea ”cruciaţilor” l-a chemat pe Dennis Man pentru negocierile privind prelungirea contractului. Actualul angajament al românului cu Parma este valabil până în vara anului 2025.

”Parma încearcă să-şi securizeze motorul echipei. Au început negocierile pentru prelungirea contractului lui Dennis Man.

Man e jucătorul emblematic al Parmei în ultima perioadă, unul dintre elementele de bază ale maşinăriei aproape perfecte create de Fabio Pecchia, care sprintează spre promovarea în Serie A.

Man a ajuns la Parma în iarna sezonului în care echipa a retrogradat în Serie B. După doi ani cu urcuşuri şi coborâşuri, în acest sezon Dennis Man şi-a arătat valoarea şi s-a transformat în liderul carismatic al echipei.

Parma trage cu dinţii de el şi şi lucrează la prelungirea contractului, pentru a nu risca să-l piardă pe jucător la preţ redus în vară. Man este deja curtat de echipele mari”, notează italienii de la Parmalive.

Dennis Man a ajuns la Parma în ianuarie 2021, fiind cumpărat cu 11 milioane de euro de la FCSB. În 93 de partide în Italia, acesta a livrat 22 de goluri şi 11 assist-uri.

Parma este lider în Serie B, cu 45 de puncte acumulate în 21 de etape, fiind mare favorită la revenirea în elita fotbalului italian.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare