Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man şi-a arătat valoarea la ultimul meci al Parmei. Românul a fost lăudat de presa din Italia

Dennis Man şi-a arătat valoarea la ultimul meci al Parmei. Românul a fost lăudat de presa din Italia

Serie A

Comentarii

Parma - Inter s-a terminat cu scor 1-2. Chiar dacă echipa lui Man şi Mihăilă a pierdut, Dennis a făcut un meci foarte şi a fost lăudat de presa italiană.

Dennis Man a fost titular în partida pierdută de Parma cu Inter, scor 1-2. Românul a ieşit de pe teren la pauză după ce a acuzat câteva probleme medicale.

Dennis Man şi-a arătat valoarea la ultimul meci al Parmei

Man a făcut o primă repriză foarte bună în tricoul Parmei, însă, românul a fost schimbat cu Mihăilă, după ca a acuzat nişte dureri în urma duelului cu Bastoni din minutul 27.

Potrivit celor de la Sofa Score, Dennis Man a reuşit să obţină nota 6.8 la finalul partidei, în urma prestaţiei excelente din prima repriză împotriva celor de la Inter. Fostul jucător de la FCSB a avut 15 pase corecte şi doar una greşită, a câştigat 4 dueluri, a avut 2 şuturi şi 26 de atimgeri, fără să piardă mingea.

Românul a fost lăudat de toată presa din Italia

La finalul meciului dintre Parma şi Inter, presa italiană a analizat cele 45 de minute în care Dennis Man a jucat şi l-au lăudat pe românul de 22 de ani.

Cei de la Tutto Mercato i-au oferit nota 6 lui Man în urma prestaţiei din prima repriză, iar Valentin Mihăilă, care a intrat în locul fostului jucător de la FCSB, a primit nota 5.5.

Italienii au fost mulţumiţi de prestaţia lui Dennis din primele 45 şi au avut doar cuvinte de laudă la adresa românului.

"Foarte intense primele 20 de minute ale romanului la primul sau meci ca titular in Serie A! Sacrificiul si imprevizibilitatea, cu care a pus-o pe Inter in dificultate la reluari. O cadere violenta si o lovitura la cap il fac sa isi piarda din luciditate, obligand schimbarea la pauza", au scris cei de la tuttomercatoweb.com

Tot aceeaşi sursă a scris şi despre Mihăilă, pe care l-au criticat mai mult: "A atacat cu capul in pamant, inercand sa rezolve totul singur. Nu a fost prea bine si s-a vazut in lipsa de claritate a alegerilor".

Dennis Man este evaluat la 6.5 milioane de euro, potrivt transfermarkt.

Afla mai multe despre: dennis manparma 

viewscnt
Articole similare