Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man şi-a dat acordul să plece de la FCSB! Transfer-bombă la o echipă de top din Europa. Gigi Becali dă lovitura mult visată

Dennis Man şi-a dat acordul să plece de la FCSB! Transfer-bombă la o echipă de top din Europa. Gigi Becali dă lovitura mult visată

FCSB

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) e gata de plecarea de la FCSB. Starul echiepi lui Gigi Becali (62 de ani) e de acord să plece la Fiorentina, în Serie A, echipă care-l doreşte cu ardoare pe golgheterul liderului din Liga 1. Presa din Italia scrie că transferul lui Dennis Man de la FCSB la Fiorentina a intrat în linie dreaptă şi urmează să se facă.

Dennis Man şi-a dat acordul să plece de la FCSB! Gigi Becali dă lovitura şi îşi vinde starul la Fiorentina

Deşi există încă o diferenţă între cerere şi ofertă, discrepanţă între ce solicită Gigi Becali şi ce e dispusă să ofere Fiorentina ca preţ, Dennis Man e gata să-şi facă bagajele şi să plece de la FCSB. Cel mai important fotbalist al liderului Ligii 1 din acest sezon a impresionat după ce a marcat pe bandă rulantă, iar formaţia de pe "Artemio Franchi" e dispusă să ofere 10 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man. Doar că suma nu este ce îşi doreşte Gigi Becali, care a solicitat 14 milioane de euro.

Cele 10 milioane de euro pe care le oferă Fiorentina pentru Dennis Man l-ar transforma pe fotbalistul crescut la Arad în cel mai scump jucător plecat vreodată din campionatul României. Nicolae Stanciu a plecat, tot de la FCSB, la Anderlecht, în 2017, pentru 8,7 milioane de euro. Viola News scrie despre faptul că Dennis Man şi-a dat acordul pentru ca transferul la Fiorentina să se facă, după ce a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii italienilor, iar acum totul e în mâinile lui Gigi Becali.

"Au început deja negocierile pentru Man, deschidere totală a jucătorului pentru a semna", e titlul dat de violanews.com. "Potrivit informaţiilor colectate de Violanews.com, primele contacte între părţi au avut deja loc, jucătorul dându-şi acordul să vină la Fiorentina, formaţie pe care o consideră destinaţia perfectă pentru procesul său de dezvoltare în fotbal", mai scriu italienii.

Dennis Man şi-a dat acordul să plece de la FCSB! Gigi Becali i-a mai blocat un transfer, în Anglia

Dennis Man nu se află la prima ofertă de a pleca de la FCSB. Performanţele şi potenţialul jucătorului roş-albaştrilor au făcut ca mai multe cluburi din lume să se intereseze de potenţiala sa aducere. Cel mai aproape a fost Norwich, club retrogradat din Premier League în vară. Englezii şi-au trimis reprezentanţi la Bucureşti şi negocierile au avut loc la palatul lui Gigi Becali, însă omul de afaceri a blocat tranzacţia după ce formaţia britanică a fost dispusă să ofere doar şapte milioane de euro în schimbul lui Dennis Man.

Ca şi acum, Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea lui Dennis Man.

Dennis Man face cel mai bun sezon al carierei, după ce a marcat de 15 ori şi a livrat şapte pase de gol în 16 meciuri jucate cu FCSB în toate competiţiile. Forma excelentă se vede şi cota sa de piaţă. În prezent, Dennis Man e cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, cu o cotă de 6,5 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: dennis man transfer fiorentinadennis man acord transfer fiorentinadennis man gigi becali fcsb transfergigi becali transfer dennis man fiorentinagigi becali fiorentina transfer dennis man 

viewscnt
Articole similare