Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, veste despre viitorul la Parma! Giovanni Becali s-a întâlnit cu patronul: "Am băut un pahar de vin la miezul nopţii"

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, veste despre viitorul la Parma! Giovanni Becali s-a întâlnit cu patronul: "Am băut un pahar de vin la miezul nopţii"

Serie A

Comentarii

Impresarul Giovanni Becali, cel care prin intermediul firmei sale i-a transferat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă, s-a întâlnit cu patronul Parmei, Kyle Krause. Americanul are planuri mari şi de lungă durată la clubul din Serie A.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, veste importantă la Parma. Ce au discutat Giovanni Becali şi Kyle Krause

Parma e ameninţată cu retrogradarea în acest sezon în Serie A. Clubul antrenat de D'Aversa e pe penultimul loc, cu 19 puncte, cu patru mai puţine decât Torino, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă. 

Chiar şi în cazul unei retrogradări, patronul american al Parmei îşi va continua proiectul la echipa italiană, unde are de gând să investească pentru a o duce la nivelul următor. Agentul Ioan Becali l-a cunoscut pe omul de afaceri american.

"Extraordinar. O persoană extraordinară! S-a întors în Italia şi investeşte foarte mulţi bani într-o echipă de Serie A cu intenţia de a o lăsa pe mâna nepoţilor lui. A spus de multe ori că nepoţii lui vor fi preşedinţii Parmei. Din punct de vedere economic, Parma nu mai are probleme. Poate antrenorii vor avea probleme în a ţine ritmul cu ambiţiile patronului. Ar trebui să se bazeze pe oameni care cunosc la perfecţie fotbalul italian.

Am băut un pahar de vin la miezul nopţii, dintr-un vin făcut în via sa. Când va fi momentul potrivit, îl voi sfătui în privinţa altor fotbalişti", a declarat Becali, pentru Parma Live despre Kyle Krause.

Patronul Parmei vrea să construiască un stadion

"Pe de o parte există tradiţia unui stadion care există de peste o sută de ani, care e parte din istoria oraşului şi care aparţine comunităţii. Pe de altă parte există o structură nouă care poate îmbunătăţi experienţa fanilor şi a jucătorilor. Nu pot da o dată precisă, sper ca într-o lună (n. red - să prezinte noul proiect al stadionului). Pentru noi e important să primim feedback de la toată lumea. De la jucători, la oamenii care locuiesc în apropierea stadionului, de la comunitatea oraşului. Vrem ca toată lumea să fie fericită cu acest proiect", a anunţat Krause, pentru Gazzetta di Parma.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi-au făcut simţită prezenţa în echipa Parmei. Fostul fotbalist de la FCSB a reuşit să dea o pasă de gol, în timp ce jucătorul venit de la Craiova e noua senzaţie a echipei. Mihăilă are trei goluri şi două pase decisive pentru Parma.

Afla mai multe despre: kyle krauseparmakyle krause parmavalentin mihailadennis mangiovanni becaliioan becali 

viewscnt
Articole similare