Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, sub "lupa" jurnaliştilor italieni după şase luni în Serie A: "Marele transfer din ianuarie nu a trădat aşteptările!". Ce scriu cei de la Parma Live

Dennis Man, sub "lupa" jurnaliştilor italieni după şase luni în Serie A: "Marele transfer din ianuarie nu a trădat aşteptările!". Ce scriu cei de la Parma Live

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (22 de ani), fostul star de la FCSB, a prins o jumătate de sezon la Parma, suficient pentru ca italienii de la Parma Live să-i acorde o notă.

Jurnaliştii din "Cizmă" sunt încrezători că Man are un viitor frumos în faţă şi că o va ajuta pe Parma să revină în prima ligă din Italia. Sursa citată a scos în evidenţă calităţile etalate de fostul golgheter de la FCSB în partidele în care a jucat.

"Marele transfer din ianuarie nu a trădat aşteptările, dar nu a reuşit să conducă echipa spre o salvare miraculoasă. Dennis Man a făcut aluzii la calităţi enorme în cele 14 apariţii din Serie A, dar contribuţia sa nu a fost decisivă pentru soarta echipei.

Ultima accidentare l-a scos din lot într-un final de sezon foarte amar pentru Parma. Cea mai bună performanţă a sa este, fără îndoială, cea împotriva lui AS Roma, în care a manifestat o viteză înfricoşătoare care a semănat panică în rândul oaspeţilor, iar apoi i-a servit lui Mihăilă o pasă de gol.

Reuşită împotriva lui Benevento a fost, de asemenea, frumoasă, dar din păcate nu a fost deosebit de util pentru rezultat. Oficialii clubului au spus în ultima vreme că Parma va renaşte cu el şi cu Mihăilă, care vor contribui la construirea un viitor de succes", au scris cei de la Parma Live.

Man a jucat 697 de minute în 14 meciuri în Serie A, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie aitalia 

viewscnt
Articole similare