Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis MAN United :) Dezvăluire fabuloasă a lui Becali: ce sumă i-a cerut lui Mourinho pentru transferul lui Man. "Aşa îi fac preţul!"

Dennis MAN United :) Dezvăluire fabuloasă a lui Becali: ce sumă i-a cerut lui Mourinho pentru transferul lui Man. "Aşa îi fac preţul!"
Comentarii

Finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a dezvăluit, miercuri dimineaţă, că echipa pregătită de Jose Mourinho, Manchester United, s-a interesat de atacantul Dennis Man. Afirmaţia omului de afaceri vine în contextul în care tehnicianul portughez a asistat, marţi seară, la meciul echipei naţionale.

"Eu nu ştiu de ce a venit Mourinho în România, dar ştiu că Manchester, acum două luni, s-a interesat de Man şi am cerut vreo 30 de milioane. Aşa cer eu. Când nu e de vânzare ceva, cer foarte mult. Eu vreau să iau mult mai mulţi bani, nu 30 de milioane. Nu vreau să-l dau cu trei, cu cinci, cu zece. Cer 30 ca să-i fac preţul. Aşa pot să iau 60, 100 de milioane", a declarat Gigi Becali, la Pro-X.

Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a surprins prin prezenţa sa la meciul amical România - Finlanda, scor 2-0. Sub privirile portughezului, care a precizat că a mers la Ploieşti pentru a-şi revedea prietenii, pe Ioan Becali şi pe Ion Crăciunescu, Man a jucat cel de-al doilea meci pentru echipa naţională.

După ce a prins câteva minute contra Suediei, atacantul FCSB-ului a fost introdus în minutul 64 al meciului cu Finlanda, în locul lui Ciprian Deac, şi a avut câteva acţiuni personale, încheiate, însă, fără succes.

Cotat la 1,2 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de, Dennis Man a jucat în 47 de partide pentru FCSB, în sezonul recent încheiat, şi a reuşit să înscrie 12 goluri şi să dea opt pase decisive.

Afla mai multe despre: mourinhomanbecali 

viewscnt
Articole similare