Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man vrea să le facă în ciudă contestatarilor: ''Toată lumea ne ia la mişto''. Dezamăgit că nu a fost convocat la naţionala mare

Dennis Man vrea să le facă în ciudă contestatarilor: ''Toată lumea ne ia la mişto''. Dezamăgit că nu a fost convocat la naţionala mare

FCSB

Comentarii

Dennis Man, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, a vorbit la flash interviul de la finalul partidei cu Viitorul despre forma de moment a ''roş-albaştrilor''.

''Am început foarte, asta ne-am propus, ne bucurăm că reuşim să legăm victoriile şi jocul nostru merge spre bine. Toată lumea ne ia la mişto, noi încercăm să jucăm, să le răspundem pe teren, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi să fim aceeaşi echipă'', a fost reacţia la cald a lui Man după victoria cu Viitorul. 

FCSB a început ''ca din tun'', iar Man spune că această formă are legătură şi cu atitudinea pe care o arată fiecare jucător în parte: ''E schimbată atitudinea, se vede asta, înscriem trei goluri pe meci, nu este un lucru uşor. Ne bucurăm că nu luăm gol, trebuie să ne antrenăm mai bine decât am făcut-o până acum''.

Totodată, Man a părut dezamăgit că nu a fost convocat de Mirel Rădoi la prima reprezentativă, însă el a fost pe lista lui Adrian Mutu pentru naţionala de tineret. 

Afla mai multe despre: dennis manfcsb 

viewscnt
Articole similare