Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Politic anunţă planul prin care Dinamo poate rămâne în Superligă: „Avem încă o speranţă cu UTA!”

Dennis Politic anunţă planul prin care Dinamo poate rămâne în Superligă: „Avem încă o speranţă cu UTA!”
Comentarii

Dinamo a terminat la egalitate duelul cu U Cluj, scor 3-3, şi este într-o poziţie complicată înainte de finalul sezonului.

Prima reacţie a lui Dennis Politic după U Cluj - Dinamo 3-3

Dennis Politic a recunoscut că este foarte frustrant modul în care dinamoviştii au fost din nou egalaţi pe final de meci, dar este convins că echipa nu este încă retrogradată. Extrema lui Dinamo are mare încredere în meciul cu UTA şi speră în continuare să rămână în Superligă.

Pentru a fi sigură de prezenţa la baraj, dinamoviştii au nevoie de o victorie cu UTA, dar şi de un joc favorabil al rezultatelor, mai multe echipe fiind implicate în lupta pentru salvare.

„Considerăm că am pierdut două puncte, suntem foarte frustraţi, dezamăgiţi. Din nou facem greşeli pe final de meci şi ne costă. Cum am spus şi în alte dăţi, toţi ne-am dat sufletul pe teren. E vorba de lipsă de atenţie la micile detalii, am luat goluri foarte uşor.

E foarte frustrant, sunt vreo 5 meciuri în care am pierdut puncte pe final. Am făcut un meci bun, nu pot să reproşez nimic legat de atitudinea colegilor, dar este frustrant să dai 3 goluri în deplasare şi să pleci doar cu un singur punct.

Avem încă o speranţă pentru meciul cu UTA. Sperăm să obţinem cele 3 puncte şi să fim ajutaţi şi de celelalte rezultate. Vom lupta până la final, mai avem o şansă să ne salvăm”, a declarat Dennis Politic după meciul cu U Cluj.

Afla mai multe despre: dennis politicdinamou cluj 

viewscnt
Articole similare