Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Politic, entuziasmat pentru 2024, după ce Dinamo a încheiat anul cu două victorii la rând: "Trebuie să nu uităm obiectivul"

Dennis Politic, entuziasmat pentru 2024, după ce Dinamo a încheiat anul cu două victorii la rând: "Trebuie să nu uităm obiectivul"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat cu mari emoţii meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, graţie golului marcat în prelungiri de Gregorio, din penalty.

Dinamo Bucureşti a învins-o, vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe FC Voluntari, în ultimul meci al anului din Superligă.

Dinamo a reuşit să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalty în minutul 90. Goncalo Gregorio a transformat, iar "câinii" s-au impus cu 1-0.

Dinamo, două victorii la rând pe final de 2023

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.

Dennis Politic a vorbit la finalul partidei despre cele două partide câştigate de Dinamo pe finalul anului 2023. Fotbalistul venit din Anglia în această vară a pus accentul pe importanţa celor şase puncte şi despre importanţa obţinerii mai multor victorii după revenirea din vacanţa de iarnă.

"Cred că am jucat destul de bine, am păstrat scorul 0-0, mă bucur că a marcat Goncalo penalty-ul şi am câştigat. Noi am venit cu gândul la acest meci să-l câştigam, oricum, ţine numai de noi.

Sincer, suntem foarte motivaţi, fiecare dintre noi, încercam să dăm totul la fiecare meci, la fiecare antrenament, cred că se vede asta, ne bucurăm că în ultimele 2 meciuri am luat 6 puncte, am terminat anul foarte bine.

Suntem foarte fericiţi că am terminat anul bine, ne vom menţine în această perioadă de sărbători.

Trebuie ca fiecare dintre noi să se bucure la maxim cu familiile dar să nu uite obiectivul, să ne întoarcem foarte puternici anul viitor.

(n.r despre suporteri) Ne bucuram că le-am pus un zâmbet pe fata, vom încercă în anul viitor să avem cât mai multe victorii. Sunt foarte fericit că sunt aici şi voi da totul pentru echipă.

(n.r. despre veniri) În formaţia în care suntem acum suntem fericiţi că am obţinut cele şase puncte.

Noi ne bucurăm că am obţinut această victorie şi aşteptăm, vedem. Dacă, conducerea considera că meritam un bonus, îl aşteptăm." a declarat Politic la flash interviu.

 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidennis politicfc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare