Experiențe împreună.
You are here:

Dennis Rodman surprinde din nou! Anunţ îngrijorător despre prietenul său Kim Jong-un: "Ceva nu e în regulă"

Dennis Rodman surprinde din nou! Anunţ îngrijorător despre prietenul său Kim Jong-un: "Ceva nu e în regulă"galerie foto

Special

Comentarii

Fostul baschetbalist al lui Chicago Bulls, Dennis Rodman, unul dintre prietenii dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, a vorbit pentru prima dată despre cel mai important subiect despre Coreea de Nord din ultima perioadă.

Dennis Rodman, despre prietenul său, Kim Jong-un: "Ceva nu e în regulă"

Baschetablistul legendar a vorbit despre informaţiile pe care le are în cadrul emisiunii lui Piers Morgan, Good Morning Britain: “Tot ce voi spune, Piers, e că am contact direct cu Coreea de Nord şi voi spune asta. Dacă-i vezi sora (n.r. - Kim Yo-jong) la TV, conducând ţara, acum mai mult ca sigur ceva nu e în regulă. E tot ce vă pot spune. Îţi mai spun ceva, Piers. Îţi mai aminteşti că sora lui a fost în Coreea de Sud înainte ca el să se ducă? Îţi aduci aminte de acea zi? Nu voi spune dacă e acolo sau acolo. Dacă o vezi pe sora sa conducând ţara, pentru că ea este succesoarea, atunci ea e succesoarea lui. OK”, a susţinut Dennis Rodman. 

GALERIE FOTO CU KIM JONG-UN ŞI DENNIS RODMAN

Kim Yo-jong (32 de ani) e văzută drept următorul lider al Coreei de Nord, după ce în ultimii ani a ocupat mai multe funcţii importante de conducere.

Dennis Rodman ar fi, potrivit anturajului său, singura persoană din lume care este prietenă în acelaşi timp cu Kim Jong-un şi cu preşedintele american Donald Trump.

În 2013, pe când se afla în Coreea de Nord, fostul sportiv a făcut cunoştinţă cu unul dintre cei mai puternici ai planetei, cei doi devenind prieteni. Mai mult, fostul baschetbalist a dat câteva detalii secrete de la o petrecere la care a luat parte şi Kim Jong-Un. 

  • Dennis Rodman a fost cel puţin de cinci ori la Phenian.

În trecut, Rodman a fost invitat în Coreea de Nord să joace alături de foşti baschetbalişti din NBA, într-un meci demonstrativ pus la cale de ziua lui Kim Jong-un. Înaintea partidei Rodman a ţinut să-i facă o surpriză liderului nord-coreean, cântându-i "La mulţi ani"!

GALERIE FOTO CU KIM JONG-UN ŞI DENNIS RODMAN

Nimic nu arată că Kim Jong Un a fost operat la inimă, susţine spionajul sud-coreean

Conform News.ro, serviciile sud-coreene de informaţii consideră că nimic nu arată că Kim Jong Un a fost operat la inimă, scria agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, în contextul în care starea sănătăţii dictatorului nord-coreean face de mai multe săptămâni obiectul unor specualaţii, relatează Reuters.

Numărul unu nord-coreean nu a luat parte la marcarea, la 15 aprilie, a 108 ani de la naşterea bunicului său Kim Il Sung, fondatorul regimului stalinist, o absenţă fără precedent, care a îngrijorat şi a alimentat speculaţii despre starea sănătăţii sale.

Mai multe publicaţii americane şi sud-coreene dezvăluiau luna trecută că Kim Jong Un se afla în stare gravă în urma unei operaţii cardiovasculare, informaţii puse la îndoială în cercurile oficiale de la Beijing şi Seul.

 

viewscnt
Articole similare