Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deontay Wilder îşi pune în joc titlul mondial în faţa lui Dominic Breazeale

Deontay Wilder îşi pune în joc titlul mondial în faţa lui Dominic Breazeale

Box

Comentarii

Pugilistul american Deontay Wilder, campionul mondial la categoria grea, versiunea WBC, a acceptat să-şi pună titlul în joc în faţa challenger-ului său oficial, compatriotul Dominic Breazeale

Wilder fusese somat de Consiliul Mondial al Boxului (WBC), în urmă cu două săptămâni, să-l înfrunte pe Breazeale. Meciul dintre cei doi va avea loc pe 18 mai la Barclays Center din New York, a anunţat deţinătorul titlului în cursul unei conferinţe de presă.

"Sunt foarte fericit că am ocazia să mă debarasez rapid de această luptă obligatorie. (...) Mă deranjează, sunt ocupat şi vreau să scap de ea, este momentul ideal", a declarat Wilder, marţi la New York.

               


"Vreau acest titlu WBC. Ceea ce aduc în această luptă este entuziasmul şi o acţiune consistentă", a spus la rândul său Dominic Breazeale.

Această decizie a lui Deontay Wilder vine după eşecul negocierilor privind organizarea meciului revanşă cu britanicul Tyson Fury, după duelul spectaculos dintre cei doi boxeri, desfăşurat în urmă cu trei luni şi încheiat la egalitate.

Wilder este neînvins în 40 de meciuri ca profesionist, înregistrând 39 de victorii înainte de limită, în timp ce Breazeale are în palmares 20 de victorii (18 prin KO) şi un eşec.

În luna decembrie, Deontay Wilder şi-a apărat cu greu centura cu diamante în faţa lui Fury, pe care l-a trimis la podea de două ori, însă britanicul a dominat majoritatea reprizelor

Afla mai multe despre: wilder 

viewscnt
Articole similare