Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deplasare cu probleme pentru FC Botoşani! Avionul n-a mai putut decola, echipa a ajuns în două tranşe în Austria, antrenamentele au fost anulate

Deplasare cu probleme pentru FC Botoşani! Avionul n-a mai putut decola, echipa a ajuns în două tranşe în Austria, antrenamentele au fost anulate

FC Botoșani

Comentarii

Lotul echipei FC Botoşani a plecat sâmbătă la prânz spre Austria, dar a ajuns abia duminică în jurul orei 13.00. Deplasarea a fost una cu peripeţii şi i-a făcut pe conducătorii clubului să plătească mult mai mulţi bani.

Jucătorii şi staff-ul tehnic ar fi trebuit să facă deplasarea cu avionul de la Suceava către Austria. Ajunşi la aeroportul Salcea, au aflat că avionul care urma să-i transporte în Austria, nu va mai veni din cauza un probleme. Cătălin Anton, preşedintele clubului, a decis să cheme un autocar din Botoşani care să transporte echipa către Bucureşti. S-au cazat la un hotel iar astăzi au plecat spre Germania.

Au reuşit să găsească bilete către Munchen, dar nu pentru întreaga delegaţie. Astfel, unii au plecat cu un avion Tarom iar alţii au mai aşteptat în aeroport şi au făcut deplasarea cu o aeronavă a companiei Lufthansa. De la Munchen şi până la Fugen, deplasarea au făcut-o cu autocarul. Prima parte a lotului a ajuns în jurul orei 13.00 în cantonamentul din Austria iar ceilalţi jucători după ora 16.00.

Jucătorii botoşăneni au pierdut primele două antrenamente programate în acest cantonament.

 

Afla mai multe despre: botosani 

viewscnt
Articole similare