Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deportivo - Malaga. Meci decisiv pentru ambele echipe

Deportivo - Malaga. Meci decisiv pentru ambele echipe

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Deportivo - Malaga Spania 06.04.2018. Este ultima şansă pentru ambele echipe de a mai spera în salvarea de la retrogradare. Dacă nu vor câştiga acest meci, deja îşi pot lua adio de la La Liga.

Ponturi pariuri Deportivo - Malaga Spania 06.04.2018

Nu sunt deloc veşti bune pentru Deportivo. La Coruna a căzut tocmai pe penultimul loc al clasamentul din cauza rezultatelor sub orice critică înregistrate în ultima perioadă. Nu mai puţin de 15 meciuri au trecut de la ultimul succes înregistrat de Deportivo. Anul acesta este fără victorie, ultima fiind înregistrată la începutul lunii decembrie: 1-0 cu Leganes. Antrenorul Clarence Seedorf n-a început cu Florin Andone titular etapa trecută, când Atletico s-a impus cu 1-0. Cu toate aceste rezultate modeste, Deportivo nu prea pierde pe teren propriu. Au fost patru remize în ultimele cinci jocuri de pe ”Riazor”. Cu toate că îl avem pe Florin Andone acolo, nu putem să omitem faptul că Deportivo are una din cele mai slabe faze ofensive din La Liga. Chiar şi când apar şanse mari de gol, atacanţii nu finalizează. Asta nu e tot, Deportivo are cea mai slabă apărare din Spania, cu 61 de goluri încasate, la fel de multe ca Las Palmas.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Ponturi pariuri Deportivo - Malaga Spania 06.04.2018

Nici oaspeţii nu se află într-o situaţie mai bună. Chiar şi Malaga, lanterna roşie a clasamentului a reuşit să încaseze mai puţine goluri ca Deportivo, 45 la număr. Malaga avea şi ea o serie de 14 meciuri fără victorie însă s-a trezit miraculos etapa trecută, reuşind să câştige meciul cu Villarreal, scor 1-0. Pe teren străin, Malaga a reuşit o singură victorie în acest sezon: 2-0 la San Sebastian, cu Real Sociedad. În afară de aceste 3 puncte, Malaga a mai adus cu ea doar două de ”afară”. Ultima confruntare directă cu Deportivo a fost câştigată de Malaga, scor 3-2.

Deportivo - Malaga Sub 2,5 @ 1.70

Afla mai multe despre: deportivomalagala ligaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare