Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deportivo - Sevilla. Presiune mare pentru echipa lui Florin Andone

Deportivo - Sevilla. Presiune mare pentru echipa lui Florin Andone

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Deportivo - Sevilla Spania 17.04.2018. Un nou meci cu sabia deasupra capului pentru Deportivo, care vine totuşi după două victorii mari, ambele cu acelaşi scor: 3-2.

Ponturi pariuri Deportivo - Sevilla Spania 17.04.2018

Pentru gazde este un joc capital, cu o victorie poate doar să spere în continuare, iar cu o înfrângere probabil lucrurile se termină pentru Deportivo.
La Coruna este pe locul 18 în clasament cu 26 de puncte şi au un golaveraj total de 32-65. Gazdele vin după două victorii consecutive în campionat, una cu Malaga scor 3-2 şi una cu Bilbao şi aici scorul fiind de 3-2. În jocurile de pe teren propriu din acest sezon au reuşit patru victorii şi cinci egaluri, cu un golaveraj total de 18-25. Depor este neânvinsă de patru etape consecutive având trei rezultate de egalitate şi o victorie. La Coruna este o echipă ce joacă un fotbal deschis, în clasamentul jocurilor de peste 2,5 goluri în meci, este pe locul patru având 19 partide din 31 disputate cu acest rezultat. 

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc! 

Ponturi pariuri Deportivo - Sevilla Spania 17.04.2018

Sevilla este cu gândul mai mult la finala cu Barcelona, din Cupa Spaniei, ce se desfăşoară în acest weekend. Oaspeţii vin şi după eliminarea din Liga Campionilor împotriva lui Bayern. Oaspeţii sunt pe locul şapte în clasament cu 47 de puncte şi au un golaveraj total de 41-52. Sevilla are în ultimele cinci etape o serie de rezultate foarte slabe, două egaluri şi trei înfrângeri cu un golaveraj total de 5-12. În jocurile din deplasare din acest sezon au un bilanţ de şase victorii şi zece înfrângeri, cu un golaveraj total de 15-32. Sevilla vine după două înfrângeri consecutive în campionat, unde au primit şase goluri şi au marcat doar unul.

GG @ 1.57
 

Afla mai multe despre: sevilladeportivola ligaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare