Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deprimant! Spaniolii au alcătuit primul 11 al transferurilor ratate de Josep Bartomeu la FC Barcelona

Deprimant! Spaniolii au alcătuit primul 11 al transferurilor ratate de Josep Bartomeu la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă a reuşit să alcătuiască primul 11 al transferurilor ratate de Bartomeu ca preşedinte al Barcelonei.

Josep Maria Bartomeu, unul dintre cei mai contestaţi preşedinţi din istoria Barcelonei, e pe final de mandat, dar şi-l poate termina, chiar şi mai repede. Împotriva sa şi a echipei sale de conducere a fost deschisă o moţiune de cenzură în urma căreia s-au strâns semnăturile necesare înlăturării actualei conduceri, scrie presa centrală de la Madrid.

S-au strâns peste 18.000 de semnături, iar acum urmează să fie organizată un vot de neîncredere, în care - dacă se va stabili că membrii socios nu au încrede în actuala conducere -, vor fi organizate alegeri anticipate.

Unul dintre motivele pentru care fanii îl contestă pe Bartomeu este felul în care acesta a gestionat mişcările de pe piaţa transferurilor.

Presa iberică a reuşit să formeze un prim 11 al jucătorilor doriţi de FC Barcelona în mandatul lui Bartomeu, dar care nu au mai ajuns în cele din urmă pe Camp Nou.

  • Portar: Andre Onana a fost dorit de FC Barcelona, goalkeeperul lui Ajax, crescut şi format în La Masia.
  • Fundaşi: Matthjis de Ligt a fost marele vis al conducerii catalane, dar olandezul a ales în cele din urmă să semneze cu Juventus Torino. Nu este singurul fundaş vizat de Barca, care nu a mai ajuns pe Camp Nou în mandatul lui Bartomeu. Printre numele importante au mai fost Hector Bellerin, Eric Garcia, Jules Kounde sau Inigo Martinez.
  • Mijlocaşi: Marco Veratti a fost jucătorul pe care Bartomeu şi Barcelona l-au dorit cel mai mult. Nici el nu a mai ajuns pe Camp Nou, cum nu au făcut-o nici alţi fotbalişti precum Dani Ceballos, Angel di Maria sau Adrian Rabiot.
  • Atacanţi: aici numele dorite de Barcelona sunt mult mai multe, deşi Bartomeu a reuşit să-l aducă în cele din urmă pe Griezmann. La capitolul nereuşite sunt însă Lautaro Martinez, Rodrigo şi, recent, Memphis Depay.

11-le jucătorilor rataţi de Barca în mandatul lui Bartomeu:

  • Andre Onana - Bellerin, De Ligt, Eric Garcia, Kounde - Verratti, Rabiot, Angel di Maria - Martinez, Depay, Rodrigo

Afla mai multe despre: memphis depaylautaro martinezbartomeubarcelonatransferuri 

viewscnt
Articole similare