Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Derapaj" al unui român în timpul interviului! "Lui Mihai Stoichiţă îi dăm la....". Reacţia oficialului FRF

"Derapaj" al unui român în timpul interviului! "Lui Mihai Stoichiţă îi dăm la....". Reacţia oficialului FRF

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

Mihai Stoichiţă, deranjat de un fan după Elveţia - România

”Tricolorii” au obţinut imens la Lucerna, după ce în primele 89 de minute, naţionala României nu şi-a creat nicio ocazie de gol. Elveţienii şi-au bătut joc de ocazii şi au ratat în repetate rânduri şansa de a marca golul trei ce ar fi închis conturile. 

Tricolorii rămân astfel neînvinşi şi ocupă poziţia secundă în grupă, cu 8 puncte după 4 partide.

După meci a avut loc un episod care l-a avut în prim plan pe Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic al Federaţiei acorda flash-ul de la finalul partidei când un fan i-a strigat ironic: ”Lui Mihai Stoichiţă îi dăm la guriţă!”.

Mihai Stoichiţă a încercat să se stăpânească şi a zâmbit ironic. 

Apoi şi-a reluat discursul: ”Băieţii ăştia au reuşit în ciuda unui rezultat prost să întoarcă rezultatul. Te-au ajutat şi rezultatele, dar trebuie să te ajuţi şi tu. Nu se poate altfel. Nu comentez ce spune Gică Popescu, e treaba lui, dar cred că e bucuros şi el după rezultatul ăsta. 

Cum puteam pierde lamentabil, puteam câştiga dacă nu era faultul la Olaru la sfârşit. Ne puteam prezenta altfel în prima repriză, în primele 20 de minute. Se pare că românii au spirit”.

În urma acestui rezultat, România are prima opţiune la calificarea de pe locul doi în grupa I. ”Tricolorii” au opt puncte după patru meciuri, cu unul mai mult decât Israel, echipa de pe locul trei. În celelalte două partide din grupă, Kosovo a cedat în deplasare cu Belarus, scor 1-2, în timp ce Andorra a pierdut la Ierusalim cu Israel, scor 1-2.

Gică Popescu l-a ”desfiinţat” pe Edi Iordănescu: "Lasă-l pe taică-tu, dacă nu eşti în stare. Doamne fereşte!". Selecţionerul i-a răspuns în conferinţa de presă după Elveţia - România 2-2

Ce a declarat Edi Iordănescu după meci:

”Felicit toată echipa, am fost o familie astăzi, indiferent că ei au intrat de la început, pe parcurs sau nu au intrat. 

Iar Mihăilă golul al doilea l-a dat cu ruptură musculară. Este încă un semn de caracter pentru grup, sunt mândru de el, e un punct important în economia clasamentului şi pentru moral”, a declarat Edi Iordănescu la Prima TV, după Elveţia - România 2-2. 

Clasamentul din grupa României

1. Elveţia - 10p

2. România - 8p

3. Israel - 7p

4. Belarus - 3p

5. Kosovo - 3p

6. Andorra - 1p

Afla mai multe despre: mihai stoichitaelvetia romaniamihai stoichita declaratie elvetia romania 

viewscnt
Articole similare