Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derapaj FĂRĂ PRECEDENT! Fiul lui Reghecampf, acuzat de antisemitism: ”Merită băgaţi într-o cameră şi dat drumul la duş!”

Derapaj FĂRĂ PRECEDENT! Fiul lui Reghecampf, acuzat de antisemitism: ”Merită băgaţi într-o cameră şi dat drumul la duş!”

auxiliare

Comentarii

Presa internaţională relatează o întâmplare din urmă cu două zile, ce-l are drept ”actor în rol negativ” pe fiul cel mare al antrenorului Laurenţiu Reghecampf, Luca.

Potrivit algemeiner.com, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, Luca, ar fi postat pe reţele sociale un mesaj prin care transmitea că Israelul ”merită distrus într-o cameră de gazare”.

Derapaj revoltător al lui Luca Reghecampf

Reacţia sa ar fi fost provocată de povestea care a zguduit Israelul în ultimele zile, când doi israelieni ar fi fost împuşcaţi de către un palestinian.

Luca Reghecampf, al cărui tată este antrenorul de fotbal Laurenţiu Reghecampf, de la Universitatea Craiova, a comentat la o postare a site-ului de ştiri Londra Middle East Eye, despre atacul mortal care a avut loc sâmbătă, în Cisiordania.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost împuşcaţi de la o mică distanţă, la o spălătorie auto din satul palestinian Huwara.

Ca răspuns pentru un utilizator de Instagram, Luca a scris: `Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi să fie dat drumul la duş`.  Acesta a adăugat şi o faţă zâmbitoare la finalul comentariului”, anunţă sursa citată.

Se pare că Luca şi-ar fi şters la scurt timp contul de Instagram, dar nu înainte ca StopAntisemitism, un grup de supraveghere din Statele Unite ale Americii, care luptă împotriva antisemitismului, să facă o captură de ecran şi să o distribuie pe reţele sociale.

Organizaţia a notat că este ”dezgustată” de comentariul lăsat de către Luca, adăugând că un astfel de comentariu nu ar trebui tolerat.

În plus, au curs zeci de comentarii pe Twitter la postare acelor de la AntiSemitism pe acest subiect, multe dintre ele fiind îndreptate către Luca, dar şi către România.

Iată câteva dintre comentarii:

  • ”Absolut. Trebuie să ne opunem oricărei forme de ură”
  • ”Ce oribil”
  • ”Ura nu ar trebui niciodată tolerată”
  • ”Romania sucks”
  • ”E român”

 

 

 

Afla mai multe despre: reghecampfisraelpalestina 

viewscnt
Articole similare