Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derapaj şocant la adresa lui MM Stoica, după Dinamo - FCSB 2-1: "Eu l-aş fi împuşcat direct, Gigi Becali să-l dea afară!"

Derapaj şocant la adresa lui MM Stoica, după Dinamo - FCSB 2-1: "Eu l-aş fi împuşcat direct, Gigi Becali să-l dea afară!"

FCSB

Comentarii

Vladimir Cohn, fostul acţionar al lui Dinamo, îl sfătuieşte pe Gigi Becali să renunţe la serviciile lui Mihai Stoica.

Fostul oficial al lui Dinamo îl critică în termeni duri pe Mihai Stoica, pe care spune că l-ar fi împuşcat, dacă ar fi fost angajatul său.

„Dacă aveam un asemenea angajat, l-aş fi împuşcat direct! Cum e posibil să vedem un asemenea gest la un director sportiv al unui club de tradiţie? Vă daţi seama cum ar fi dacă Boban sau Maldini, de la Milan, să scandeze împotriva echipei cu care joacă? Nu ar mai călca în fotbalul italian niciodată în viaţa lor.

Federaţia şi Liga ar trebui să-l suspende pe 200 de ani! Cum e posibil să jigneşti o altă echipă? Cum e posibil? E absolut inadmisibil! Mă miră pentru că Mihai Stoica nu e un prost, e dotat intelectual. Cred că e doar de întărâtare, de satisfacţie a grupului care a venit acolo. Se duce Florinel Coman la culcare şi se gândeşte «Bă, cum i-am înjurat pe ăia! Bravo, MM!”.

În mod normal, dacă Gigi Becali e un om serios, ar trebui să-l dea afară instantaneu! Du-te, domne! Orice relaţie ai avea, un astfel de om îţi strică ambientul pe care vrei să-l construieşti. Gigi Becali vrea mai mult ca orice să aibă recunoaştere internaţională. E literă de lege. Dar cu asemenea oameni... Dar Mihai Stoica să facă aşa ceva... Mă mir că Liga şi Federaţia nu iau atitudine. Trebuie suspendat omul ăsta. Nu e îndemn la sportivitate, ci la o luptă mârşavă”, a declarat Vladimir Cohn la GSP LIVE. 

FCSB, învinsă de Dinamo în Marele Derby

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

Afla mai multe despre: mm 

viewscnt
Articole similare